HR stage

Wij zoeken een HR-stagiaire

Recent heeft er voor de projectgroep Werving & Selectie een onderzoek plaatsgevonden naar onze selectiedagen die we 2x per jaar organiseren voor onze nieuwe vrijwilligers. Dit heeft ons een mooi rapport opgeleverd waarvan de resultaten nu ingevoerd en verder uitgewerkt moeten worden.

Naast deze werkzaamheden zijn we binnen het taakveld ambitieus en willen we veel leuke projecten nieuw leven inblazen. Te denken aan onboarding en het organiseren van het afleggen van de eed en belofte. Ben jij degene die een brede interesse heeft, dan zijn wij op zoek naar jou.

Enschede Spaansland
Spaansland 20
7543 BG Enschede
088 256 7000

Met de juiste dosis inzet en lef kom je op de meest bijzondere plekken in de organisatie

 • Julia Krisman, oud-stagiaire HR Julia Krisman, oud-stagiaire HR

Het team
Het team Mens & Organisatie is momenteel volop bezig met de verdere professionalisering van het HR-team. Het team bestaat uit twee HR Business Partners, twee HR Consulenten, een aantal HR-medewerkers en adviseurs die op verschillende thema’s actief zijn.

 Dit ga je doen?

 • Je helpt bij de implementatie van de aanbevelingen uit het rapport doorontwikkeling selectiedagen.
 • Je maakt deel uit van het team en wordt ingezet als ondersteuner bij diverse (HR)processen en projecten.
 • Je helpt mee bij de organisatie van diverse bijeenkomsten.

 Wat vragen wij van jou

 • Je bent HBO-student en zit in het 3e jaar van de opleiding Human Resource Management en bent op zoek naar een leuke stage.
 • Je bent zelfstandig, enthousiast en nieuwsgierig.
 • Je vindt het leuk om dingen te organiseren.
 • Je gaat integer om met vertrouwelijke (Bedrijfs- en persoons-)informatie.

 Dit bieden we jou

 • Een interessante stage voor de periode februari '21 tot juni '22 van (minimaal) 20 weken binnen een enthousiast team. Andere startdata zijn bespreekbaar. 
 • Je werkt vanaf verschillende locaties, waarbij het uitgangspunt de kazerne in Enschede is. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
 • Een stagevergoeding.

Bij aanvang van de stage start je met een introductieprogramma.

Meer weten?
Vraag het Gérita

Medewerker Mens & Organisatie
06 13 00 93 65

Brandweer Twente

Met passie, trots en lef staan we midden in de maatschappij. Daadkrachtig, deskundig en behulpzaam. Daar staan we om bekend. We onderscheiden ons als een ondernemend, actiegericht en vernieuwend brandweerkorps. Vanuit onze 29 kazernes verlenen we 24 uur per dag hulp aan onze inwoners. Ook als Twente slaapt werkt het brandweernetwerk door: ‘Wiej bint der altied’.

Solliciteer

Ben je enthousiast geworden en wil je graag kans maken op deze uitdagende stageplek? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeel[at]brandweertente.nl. Alleen sollicitaties die op bovenstaand mailadres binnenkomen, nemen we in behandeling.

Delen