Twente

Ben jij ON FIRE?

De sirene gaat. Klinkt als…Brandweer Twente! Ben jij ON FIRE? Brandweer Twente zoekt collega’s die zich willen inzetten voor een veilig Twente. Word vrijwilliger en kom werken bij de brandweer, de warmste werkgever van Nederland!

Werken bij Brandweer Twente

Aan de slag bij Brandweer Twente. Een mooie uitdaging. Je hebt meteen een beeld! Rood op straat, bluswagens. Een trots team dat 24/7, 365 dagen per jaar klaarstaat voor een veilig Twente. Brandweer Twente helpt mens en dier in nood bij ongelukken en brand. Het is de hoogst gewaardeerde overheidsorganisatie en een sterk merk.

Maar is dat beeld dat we hebben wel volledig? Wat we van Brandweer Twente zien op straat is een onderdeel van de totale organisatie die erachter schuilgaat. De totale organisatie telt 1.000 collega’s die werken vanuit 29 kazernes in 14 gemeenten. Iedereen draagt op zijn manier een steentje bij aan een veiliger Twente.

Vrijwilliger bij de brandweer

Wij zoeken enthousiaste en gedreven vrijwilligers voor de diverse kazernes binnen onze regio.

Word vrijwilliger

Vacatures Brandweer Twente

Met 1.000 collega’s werken we aan een veilig Twente, waarvan je er maar een deel op straat ziet. Ook zonder brandslang en uniform draag jij bij!

Vacatures

Stages en afstuderen Brandweer Twente

We hebben uitdagende stage- en afstudeerplekken die passen binnen jouw opleiding. In voor actie in je leven? Groei bij Brandweer Twente.

Kom stage lopen

Hoe past Brandweer Twente in jouw leven?

De kazernecoördinator van jouw gewenste kazerne vertelt je er graag meer over. Meer informatie over de procedure kun je verkrijgen bij Ines Hooijmans, HR medewerker via personeel[at]vrtwente.nl.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box