Twente

Vrijwilliger bij de brandweer

Heb je interesse in een rol bij de vrijwillige brandweer? Bekijk via onderstaande button voor welke kazernes we een belangstellingsregistratie open hebben staan.

Werken bij Brandweer Twente

Met passie, trots en lef staan we midden in de maatschappij. Daadkrachtig, deskundig en behulpzaam. Daar staan we om bekend. We onderscheiden ons als een ondernemend, actiegericht en vernieuwend brandweerkorps. Vanuit onze 29 kazernes verlenen we 24 uur per dag hulp aan onze inwoners. Ook als Twente slaapt werkt het brandweernetwerk door: ‘Wiej bint der altied’.

Vrijwilliger bij de brandweer

Wij zoeken enthousiaste en gedreven vrijwilligers voor de diverse kazernes binnen onze regio.

Word vrijwilliger

Functies achter de schermen

Met 1.000 collega’s werken we aan een veilig Twente, waarvan je er maar een deel op straat ziet. Ook zonder brandslang en uniform draag jij bij!

Vacatures

Stages en afstuderen Brandweer Twente

We hebben uitdagende stage- en afstudeerplekken die passen binnen jouw opleiding. In voor actie in je leven? Groei bij Brandweer Twente.

Ontdek de mogelijkheden

24/7 kameraadschap

Ieder team heeft er wel één, een anker die iedereen stevig met beide voeten op de grond houdt, een eerste man waar niemand tegenop kan, een persoon die verbindt en verbroederd… Allemaal mensen die verder gaan, niet stoppen, het avontuur voorbij. Maar hoe hard ze ook gaan, ze kunnen het niet alleen. Alleen samen vorm je het beste team. En als dat vuurtje eenmaal brandt…

Ervaar het bij Brandweer Twente. Samen.

Stel een vraag