Twente

Ben jij ON FIRE?

De sirene gaat. Klinkt als… Brandweer Twente! Ben jij ON FIRE? Brandweer Twente zoekt voor 12 kazernes collega’s die zich willen inzetten voor een veilig Twente. Word vrijwilliger bij de warmste werkgever van Nederland!

Werken bij Brandweer Twente

Werken bij Brandweer Twente. Een mooie uitdaging. Je hebt meteen een beeld! Rood op straat, bluswagens. Een trots team dat 24/7, 365 dagen per jaar klaarstaat voor een veilig Twente. Brandweer Twente helpt mens en dier in nood bij ongelukken en brand. Het is de hoogst gewaardeerde overheidsorganisatie en een sterk merk.

Maar is dat beeld dat we hebben wel volledig? Wat we zien op straat van Brandweer Twente is een onderdeel van de totale organisatie die erachter schuilgaat. De totale organisatie telt 1.000 collega’s die werken vanuit 29 kazernes in 14 gemeenten. Iedereen draagt op zijn manier een steentje bij aan een veiliger Twente.

Vrijwilliger bij de brandweer

Wij zoeken enthousiaste en gedreven vrijwilligers voor de diverse kazernes binnen onze regio.

Word vrijwilliger

Vacatures Brandweer Twente

Met 1.000 collega’s werken we aan een veilig Twente, waarvan je er maar een deel op straat ziet. Ook zonder brandslang en uniform draag jij bij!

Vacatures

Stages en afstuderen Brandweer Twente

We hebben uitdagende stage- en afstudeerplekken die passen binnen jouw opleiding. In voor actie in je leven? Groei bij Brandweer Twente.

Kom stage lopen

Opleiding & organisatie

Werken bij Brandweer Twente. Wil je meer weten over de opleiding en de organisatie?

Bezoek de pagina Lees verder

 

Wie is Brandweer Twente?

Hoe past Brandweer Twente in jouw leven? De kazernecoördinator van jouw gewenste kazerne vertelt je er graag meer over.

Bezoek de pagina Bekijk de contactgegevens per kazerne

 

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box