Zaterdag 27 mei open dag in Ten Boer

  • Ten Boer
  • 23 mei 2017

Zaterdag 27 mei organiseert post Ten Boer een open dag. Voor jong en oud is er genoeg te zien en te beleven. Van 10.00 – 17.00 uur ben je welkom op het Koopmansplein in Ten Boer.

Wat is er allemaal te beleven?
We staan hier met mooie brandweervoertuigen waaronder de hoogwerker, geven informatie over brandveiligheid en het publiek kan zelf ervaren wat werken bij de brandweer betekent. Ook geven we verschillende demonstraties. Ervaar bijvoorbeeld zelf hoe snel rookontwikkeling je het zicht ontneemt in onze rookcontainer en leer wat je het beste kunt doen om de kans om te overleven bij brand zo groot mogelijk te maken. Kinderen kunnen spuiten met een echte brandweerspuit en zo voelen hoe is het om een echte brandweerman/vrouw te zijn. 

Naast de brandweer nog meer te zien!
Er zijn verschillende hulpdiensten aanwezig waaronder de Bosbrandweer met een mooie Amerikaanse brandweerwagen, 112 Groningen, Ambulancezorg Groningen en Brandweermuseum Hoogezand. Ook is BHV Store aanwezig en kunt u rookmelders/koolmonoxide melders en brandblussers kopen. En er is natuurlijk ruimte om je vragen te stellen.

Kom je ook langs? Tot zaterdag!

Delen