Kazerne Delfzijl

Over de kazerne

Welkom!

Post Delfzijl bestaat uit 42 gedreven vrijwilligers, verdeeld over 3 ploegen. Delfzijl heeft als vrijwillige post na de stad Groningen de meeste specialismen binnen Veiligheidsregio Groningen: naast twee tankautospuiten ook een hoogwerker, hulpverleningsvoertuig met kraan, oppervlaktereddingsteam, schuimblusvoertuig, grootwatervoorziening en een brandweer redvaartuig.

Oefenen

Eén keer in de twee weken oefenen we met elkaar op de woensdagavond.

Vrijwilliger worden

Klaar staan voor je buren, voor je dorp, voor de gemeenschap waarin je leeft. Bij brand, bij ongevallen, bij het redden van dieren. Dat is waar je als brandweervrijwilliger voor staat. 24/7 klaar staan met jouw collega’s in de ploeg.

Spreekt teamwerk, kameraadschap en mensenwerk je aan en wil je jezelf ontwikkelen? Dan zou het werken als vrijwilliger bij de brandweer heel goed bij je kunnen passen.

Heb je vragen, neem contact op met één van de ploegchefs: Erik Tillema (erik.tillema@vrgroningen.nl), Wouter Dubbeld (wouter.dubbeld@vrgroningen.nl) of Wouter Joostens (wouter.joostens@vrgroningen.nl). Je kunt ook meteen solliciteren.

Bezoek de pagina Solliciteer meteen

Wil je meer lezen over het brandweervak, jouw rol als vrijwilliger en verhalen van brandweermensen? Lees dan verder op de de vrijwilligerspagina van Brandweer Groningen.

Foto's van brandweer Delfzijl

Ervaringsverhalen

Materieel in kazerne Delfzijl

Tankautospuit

Lees meer overTankautospuit
2

Hoogwerker

Lees meer overHoogwerker
1

Hulpverleningsvoertuig

Lees meer overHulpverleningsvoertuig
1

Schuimblusvoertuig

Lees meer overSchuimblusvoertuig
1

Groot watertransport

Lees meer overGroot watertransport
1

Personeel materiaalwagen

Lees meer overPersoneel materiaalwagen
1

Waterongevallenvaartuig

Lees meer overWaterongevallenvaartuig
1
Stel een vraag
Sluit stel een vraag box