Jeugdbrandweerwedstrijden Franeker

  • Franeker
  • 05 april 2019

Op zaterdag 6 april strijden in Franeker 21 ploegen uit 12 jeugdbrandweerkorpsen om een plek in de halve finale. De jeugdbrandweer en vrijwilligers van brandweer Franeker organiseren deze kwalificatiewedstrijd, die plaatsvindt op diverse locaties in de stad.

Kijken

Iedereen is van harte welkom om deze wedstrijd met eigen ogen te komen bekijken. Omdat het spelen voor alle ploegen hetzelfde moet zijn en we iedereen een eerlijke kans om te winnen gunnen, zijn de locaties nog geheim. Bezoekers kunnen zich daarom melden op de meldplaats voor de spelende ploegen bij Scouting Andromeda aan de Jan Stapertlaan 12. Hier verwijzen onze vrijwilligers de bezoekers naar de juiste locatie.

Fair play

Zoals eerder gezegd gunnen wij iedereen een eerlijke kans op de winst. Wij willen daarom vriendelijk doch dringend verzoeken om, tot de laatste wedstrijd gespeeld is, geen foto’s en/of andere verwijzingen naar de wedstrijd op social media te plaatsen of op andere wijze te verspreiden.

Tijden

De wedstrijden starten om 09.00u en duren tot 16.30u.

Kweekvijver

Op dit moment kent Brandweer Fryslân 1 jeugdbrandweerkorps. Jeugdbrandweer Franeker bestaat uit 8 enthousiaste jongens en meiden, die alles leren over het brandweervak. De kans is aanwezig dat zij na de jeugdbrandweer doorstromen naar de ‘volwassen’ brandweer. Jeugdbrandweer Franeker wordt geleid door 6 jeugdleiders, zonder wie dit alles niet mogelijk zou zijn.
Bij dezen willen wij dan ook van de gelegenheid gebruik maken om Tonnie Krook, Douwe Krook, Richard Dijkstra, Age de Boer, Rudy Hoekstra en Remco de Haan te bedanken voor hun tomeloze inzet.

Datum: Zaterdag 6 april 2019
Tijd: 09:00 uur tot 16:30 uur
Locatie: Vanwege fair play kunnen bezoekers zich melden bij Scouting Andromeda aan de Jan Stapertlaan 12.

Wij verzoeken nogmaals om géén beeldmateriaal te verspreiden voor de wedstrijden zijn afgelopen.

   

Delen