Fryslân

Achter de schermen

Veel mensen zien alleen de brandweer in actie; terwijl er een brand geblust wordt, een kat uit de boom gehaald wordt of een auto gedemonteerd wordt tijdens een ongeval. Maar de brandweer doet meer. En hoewel we met zijn allen voor hetzelfde doel strijden, bestaat onze organisatie uit allemaal verschillende personen. Ieder mens is er één. In achter de schermen gaan wij in op alles wat je niet ziet tijdens een actie.

Dubbelleven

Wanneer je werkzaam bent als brandweervrijwilliger is je inzet meestal parttime. Een uitgelezen kans om dit te combineren met een fulltime baan of eigen zaak. Veel van onze vrijwilligers doen dit dan ook en leiden een ‘dubbelleven’. De invulling is eindeloos: van groenteman tot verpleegkundige, en van kapster tot taxichauffeur. Benieuwd naar hun verhalen?

Achter de schermen - Ivo Wiersma

Lees meer over Achter de schermen - Ivo Wiersma

Achter de schermen - Wierd Boonstra

Lees meer over Achter de schermen - Wierd Boonstra

Achter de schermen - Dennis Canrinus

Lees meer over Achter de schermen - Dennis Canrinus

In Beeld

Beelden zeggen meer dan woorden. Regelmatig worden er mooie beelden, zowel foto’s als video’s gemaakt van de brandweer. Wij zetten de meest mooie, interessante en grappige voor jou op een rij! Benieuwd naar hun verhalen?

 

In Beeld - Team Brandveilig Leven

Lees meer over In Beeld - Team Brandveilig Leven

Wil je je ook inzetten als brandweer vrijwilliger naast je fulltime baan? Bekijk dan meer informatie over vrijwilliger worden. 

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box