Vrijwilligers gezocht!

Brandweer Brabant-Noord zoekt enthousiaste mannen en vrouwen die het korps komen versterken. Vrijwilligers die actief bijdragen aan de veiligheid van de directe omgeving. Vrijwilligers die samen een team vormen waarop je kunt bouwen. Want: collegialiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Samen sta je klaar voor brandbestrijding en hulpverlenende taken. De fysieke inspanning is afwisselend en uitdagend. De sociale omgeving is open en warm. En de burger waardeert hulp van de brandweer zeer.

Word jij ook een parttime hero?

Meerderen brandweerposten in Brabant-Noord zoeken op dit moment nieuwe vrijwilligers, de parttime hero's

Wat doet een vrijwilliger?
Bij de brandweer verricht je belangrijk, uitdagend en afwisselend werk. Vanaf de eerste dag dat je aangesteld bent als vrijwilliger oefen je mee tijdens de wekelijkse oefenavond van jouw post. Daarnaast ga je aan de slag met de opleiding tot manschap, zodat je na het opleidingsjaar mee kunt op de uitruk. De opleiding tot manschap duurt ongeveer twee jaar.

Wat vragen wij?
Brandweer Brabant-Noord zoekt mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die wonen en werken in de omgeving van de brandweerkazerne. Het is een grote pré als je overdag beschikbaar bent om uit te rukken. Een goede gezondheid en conditie is vereist. Onderdeel van de selectieprocedure is een gesprek met de collega's van de post. Naast het gesprek zijn een positieve uitslag van de medische aanstellingskeuring en Verklaring Omtrent Gedrag voorwaarden voor een aanstelling.

Wat bieden wij?
Als brandweervrijwilliger heb je recht op een marktconforme vergoeding. De vergoeding bestaat uit een vaste jaarvergoeding en een vergoeding voor oefenen en uitrukken.

Brandweerman of -vrouw worden?
Maak gebruik van onderstaand sollicitatieformulier. Jouw motivatie en cv kun je als bijlage toevoegen. Wij kijken uit naar jouw interesse!

Brandweerposten Brabant-Noord


Ja, ik ben geïnteresseerd in een uitdaging bij de brandweer!

Delen