Vrijwilligers gezocht!

Brandweer Brabant-Noord zoekt enthousiaste mannen en vrouwen die het korps komen versterken. Vrijwilligers die actief bijdragen aan de veiligheid van de directe omgeving. Vrijwilligers die samen een team vormen waarop je kunt bouwen. Want: collegialiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Samen sta je klaar voor brandbestrijding en hulpverlenende taken. De fysieke inspanning is afwisselend en uitdagend. De sociale omgeving is open en warm. En de burger waardeert hulp van de brandweer zeer.

Klik op de regiokaart voor een grote versie

Houd jij van actie?

Diverse brandweerposten zoeken actief naar nieuwe vrijwilligers. 

Wat doet een vrijwilliger?
Bij de brandweer verricht je belangrijk, uitdagend en afwisselend werk. Vanaf de eerste dag dat je aangesteld bent als vrijwilliger oefen je mee tijdens de wekelijkse oefenavond van jouw post. Daarnaast ga je aan de slag met de opleiding tot manschap, zodat je na het opleidingsjaar mee kunt op de uitruk. De opleiding tot manschap duurt ongeveer twee jaar.

Wat vragen wij?
Brandweer Brabant-Noord zoekt mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die wonen en werken in de omgeving van de brandweerkazerne. Het is een grote pré als je overdag beschikbaar bent om uit te rukken. Een goede gezondheid en conditie is vereist. Onderdeel van de selectieprocedure is een gesprek met de collega's van de post. Naast het gesprek zijn een positieve uitslag van de medische aanstellingskeuring en Verklaring Omtrent Gedrag voorwaarden voor een aanstelling.

Wat bieden wij?
Als brandweervrijwilliger heb je recht op een marktconforme vergoeding. De vergoeding bestaat uit een vaste jaarvergoeding en een vergoeding voor oefenen en uitrukken.

Brandweerman of -vrouw worden?
Maak gebruik van onderstaand sollicitatieformulier. Bij het formulier kun je jouw motivatie en cv als bijlage toevoegen. Wij kijken uit naar jouw interesse. 

's-Hertogenbosch (Centraal)
Orthenseweg 2b
5212 XA 's-Hertogenbosch
088-0208208

Passie voor de brandweer

Ja, ik ben geïnteresseerd in een uitdaging bij de brandweer!

De gegevens die je met dit formulier naar ons stuurt worden na 5 dagen van de server verwijderd. Je kunt je gegevens inzien, laten wijzigen of laten verwijderen. Bekijk hiervoor de Privacy verklaring

Delen