Zuid-Limburg

Werken bij Brandweer Zuid-Limburg

De werkzaamheden van Veiligheidsregio Zuid-Limburg bestaan uit Brandweerzorg en Crisisbeheersing & Rampenbestrijding. Veiligheidsregio Zuid-Limburg is een organisatie die in ontwikkeling is. Onze circa 800 medewerkers, waaronder ongeveer 550 brandweervrijwilligers, zijn onderdeel van deze beweging.

Wij zoeken professionals die betrokken zijn. Collega’s die flexibel zijn zoals dat past bij een netwerkende, lerende organisatie die volop in ontwikkeling is.

Vrijwilligers

Wil jij onderdeel worden van een team dat elkaar helpt in wat voor een situatie dan ook? Ben jij een professional die naast zijn baan ook op zoek is naar avontuur? Ben jij bereid om te investeren in jezelf? En wil jij iets betekenen voor de veiligheid in je eigen omgeving?

Wij hebben vacatures voor de vrijwillige kazernes van Bocholtz, Buchten, Eijsden, Geleen, Gulpen, Hulsberg, Margraten, Mechelen, Meerssen, Mheer-Banholt, Schinnen, Schinveld, Sittard en Vaals. Om in aanmerking te komen als vrijwilliger, moet je in de directe omgeving wonen of werken (4 minuten rij-afstand) van een van deze kazernes.

Bezoek de pagina Bekijk onze openstaande vacatures

Voor meer informatie kun je ook bellen met: 088-4507403

Word jij parttime hero bij Brandweer Zuid-Limburg?

Werken bij de brandweer combineren met je gewone baan.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box