Zuid-Limburg

Brandweer Zuid-Limburg maakt onderdeel uit van Veiligheidsregio Zuid-Limburg. De werkzaamheden van onze organisatie zijn onderverdeeld in Brandweerzorg, Crisisbeheersing & Rampenbestrijding en Bedrijfsvoering.

Wil jij dat jouw werk er toe doet? Wil jij werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de veiligheid van meer dan 600.000 mensen? En wil jij werken bij een organisatie waar je naast jouw vakkundige talenten ook nog ruimte krijgt om jouw eigen ideeën in te brengen?

Veiligheidsregio Zuid-Limburg is op zoek naar enthousiaste mensen die willen helpen de organisatie verder te brengen, die beseffen dat hun bijdrage meehelpt aan de veiligheid van de regio. Heb jij doorzettingsvermogen en wil jij onderdeel worden van een organisatie die betrokken is? Dan zoeken wij jou!

Zie hier het volledige overzicht van onze actuele vacatures

Maak jezelf onmisbaar. Word brandweervrijwilliger!

Wil jij onderdeel worden van een team dat elkaar helpt in wat voor een situatie dan ook? Ben jij een professional die naast zijn baan ook op zoek is naar avontuur? Ben jij bereid om te investeren in jezelf? En wil jij iets betekenen voor de veiligheid in je eigen omgeving? Maak jezelf dan onmisbaar en word vrijwilliger bij de brandweer!

Voor diverse vrijwillige kazernes zijn wij momenteel op zoek naar collega’s.

Zie hier het volledige overzicht van al onze vacatures voor vrijwilligers

Word jij parttime hero bij Brandweer Zuid-Limburg?

Werken bij de brandweer combineren met je gewone baan.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box