Inschrijfformulier Aalsmeer

Kom je bij Aalsmeer, dan kom je bij een fanatieke ploeg vrijwillige brandweerprofessionals. Een hechte club mensen die op elkaar kunnen bouwen maar bovendien het ook heel gezellig hebben met elkaar.

Maandagavond

Elke maandagavond oefent de ploeg van Aalsmeer op de kazerne of op locatie. Zo blijft iedereen vakbekwaam. Als je begint als brandweerprofessional, volg je daarnaast twee jaar lang een avond in de week de basisopleiding tot manschap A. 

Dit bieden wij

In een enthousiast team sta je paraat, werk je samen tijdens een inzet en kun je zo echt iets betekenen voor de medebewoners van jouw woonplaats. Je ontvangt naast een vaste jaarvergoeding een vergoeding voor het oefenen en inzetten. Je bent voor al je werkzaamheden voor de brandweer goed verzekerd.

Werkgever

Als je overdag beschikbaar bent is het belangrijk dat je eventuele werkgever achter je keuze staat. Je werkgever kan ook profiteren van het feit dat je vrijwilliger bent. Met het diploma brandwacht is een cursus bedrijfshulpverlening overbodig. En door je kennis en ervaringen die je opdoet kun je collega's en werkgever informeren over brandrisico's en brandveiligheid.

Kom eens langs!

Laat je gegevens hieronder in het formulier achter, dan nemen we contact met je op zodat je een keer langs kan komen tijdens een oefenavond. Volg je ons al via Facebook?

Delen