Wij steunen Serious Request - Jij toch ook!?

  • Zaanstreek-Waterland
  • 11 december 2017

Ieder jaar weer brengt Serious Request veel mensen op de been richting het Glazen Huis. Dit jaar staat het Glazen Huis van 18 tot en met 24 december in Apeldoorn. De DJ’s van 3FM halen samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

Rood tintje
Dit jaar geven we het Glazen huis een rood tintje. In het Oranjepark, vlakbij het Glazen Huis, staat namelijk onze Brandweer VR Experience. En daar zijn we natuurlijk best trots op. Met de Brandweer VR Experience kun je in een virtuele omgeving zelf ervaren hoe je een brand in huis kunt voorkomen en hoe lastig het kan zijn om te vluchten als er brand uitbreekt in de woning. In het centrum van Apeldoorn kun je in een pop-up store ook terecht voor alles wat je wilt weten over brandveiligheid.

Samen
De Veiligheidsregio’s Noord- en Oost-Gelderland en Zaanstreek-Waterland werken tijdens Serious Request samen met Brandweer Nederland, en daarmee met alle brandweerregio’s van Nederland. Uit het hele land komen brandweermensen naar Apeldoorn om te helpen bij de Brandweer VR Experience.

Steun en doneer!
Ook jij kunt het goede doel van Serious Request 2017 steunen. Ga naar de website van 3FM Serious Request en klik op 'Doneer'!

Delen