Stem, deel en win!

  • Zaandam
  • 12 juli 2017

Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland maakt met de Brandweer VR Experience kans op de Jan van der Heyden innovatieprijs 2017! Deze prijs voor vernieuwende ideeën en innovaties op brandweergebied wordt jaarlijks uitgereikt tijdens het brandweercongres.

Stem nu op de Brandweer VR Experience! (nr. 18) 

Jij kunt ons helpen om deze prijs te winnen. Deel de oproep om te stemmen op de Brandweer VR Experience via social media. Je maakt hiermee kans op een Brandveilig Leven pakket inclusief woningcheck. 

Hoe kan ik winnen?
Maak een screenshot van jouw bericht op Twitter, Facebook etc. waarop te zien is hoe vaak je bericht gedeeld, geretweet en geliked is. Stuur ‘m naar samenbrandveilig@vrzw.nl. De inzending met het grootste bereik wint.

De Brandweer VR Experience
Het geluid van de rookmelder, de rook in huis, de tijd die snel terugloopt bij een verkeerde keuze, de adrenaline die door je lichaam giert. Je ervaart het allemaal met de nieuwe Brandweer VR Experience van Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland. De Brandweer VR Experience is een unieke Virtual Reality (VR) ervaring in 360 °. In deze virtuele wereld leer je hoe je brand voorkomt en ervaar je wat je moet doen als er brand uitbreekt.

Ook thuis
Je kunt de Brandweer VR Experience ervaren in onze Virtual Reality container, maar ook gewoon thuis. De Brandweer VR Experience app is namelijk ook verkrijgbaar in de Google Play Store (Android) en App Store (iOS). Het enige wat je nodig hebt is de app, een smartphone en een VR cardboard bril.

Stem op de Brandweer VR Experience

VRZW_VR_Experience_Beemster 2 (web).jpg

Delen