Vacature Senior Beleidsmedewerker GHOR (HR21: medewerker ontwikkeling II)

Externe werving, vacaturenummer: 2018-31
Senior Beleidsmedewerker GHOR (HR21: medewerker ontwikkeling II)

Samen werken aan veiligheid 

De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) heeft één missie: Samen werken aan veiligheid. Onze belangrijkste doelen zijn het voorkomen, beperken en bestrijden van incidenten, rampen en crises, en herstel na een ontwrichte situatie. Dit doen wij samen met partners als politie, gemeenten en ambulancedienst.

De VNOG bestaat uit de Brandweer, de GHOR (geneeskundige hulpverlening in de regio) en de multidisciplinaire afdeling Crisisbeheersing. De brandweer Noord- en Oost-Gelderland is één van de 25 regionale brandweren in Nederland. In onze regio zijn 56 brandweerposten actief in 22 gemeenten. De GHOR geeft op basis van afspraken met de ambulancedienst, zorginstellingen, zorgaanbieders en de GGD invulling aan de geneeskundige hulpverlening bij rampen en ongevallen. In de afdeling Crisisbeheersing komen de lijnen samen die de VNOG met andere partners in de hulpverlening kent. Daarbij gaat het onder andere om Defensie, Rijkswaterstaat, Waterschappen etc. Samen werken we met 1500 brandweervrijwilligers en 300 beroepskrachten aan basis- en opgeschaalde brandweerzorg, de voorbereiding op rampen en calamiteiten, en de bestrijding daarvan.

De GHOR is de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie van de VNOG. De taakopdracht die de Wet veiligheidsregio’s aan de GHOR geeft, vormt de grondslag voor het karakter van de organisatie. De GHOR is bij uitstek een netwerkorganisatie, die op basis van afspraken met zorginstellingen, zorgaanbieders en de GGD invulling geeft aan de geneeskundige hulpverlening bij rampen en ongevallen. Dit wordt geborgd door de flexibele inrichting van de organisatie: een klein team met goede relaties en sterk accountbeheer. Hierdoor wordt zowel structurele als tijdelijke samenwerking geborgd. Dat doen wij vanuit meerdere rollen als regisseur, adviseur, stimulator, initiator en facilitator. Bij al deze rollen volgen we de ontwikkelingen die relevant kunnen zijn voor de taken die aan de GHOR zijn opgedragen.

Voor de GHOR zijn wij per direct op zoek naar een

Senior Beleidsmedewerker GHOR
(HR21: medewerker ontwikkeling II)
(28-36 uur per week, standplaats Apeldoorn)

Het werk
Als senior beleidsmedewerker verricht je in de rol van procesmanager GHOR werkzaamheden ten behoeve van publieke gezondheid, netwerken en projecten. Tot je takenpakket behoort het ontwikkelen en onderhouden van contacten met ketenpartners en kolompartners. Daarnaast initieer en formuleer je beleid op het gebied van acute en publieke gezondheid, geef je leiding en sturing aan GHOR-projecten en zorg je voor multidisciplinaire afstemming. Als procesmanager GHOR werk je zowel samen met je directe collega’s en operationele functionarissen van de GHOR, als ook met de kolom-, keten-, en zorgpartners. De senior beleidsmedewerker GHOR vervult, indien van toepassing, ook operationele taken binnen de crisisorganisatie van de Veiligheidsregio.

De functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een collega met ruime werkervaring op het gebied van publieke gezondheid en acute zorg. Onze nieuwe collega moet een breed en afwisselend takenpakket ambiëren, beschikken over een flexibele instelling en kunnen omgaan met een dynamische maar soms ook hectische werkomgeving.

 Daarnaast beschik je over:
- een afgeronde opleiding op post HBO/WO-niveau;
- relevante, aantoonbare werkervaring;
- aantoonbare ervaring opstellen van beleidsnotities en bestuursvoorstellen;
- kennis van de processen binnen publieke gezondheid en acute zorg;
- kennis van de organisaties van multidisciplinaire ketenpartners in de rampenbestrijding en crisisbeheersing;
- organisatorische vaardigheden;
- goede kennis van account- en projectmanagement;
- een geldig rijbewijs B;
- kennis van medische terminologie strekt tot aanbeveling.

Sleutelwoorden passend bij de functie zijn: samenwerkingsgericht, initiatiefrijk, onderhandelen, stressbestendig, klantgericht, plannen, analytisch denkvermogen, helikopterview, organiseren en borgen.

Ons aanbod
Wij bieden een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een team, een afdeling en een organisatie in ontwikkeling.  Aanstelling vindt plaats in algemene dienst bij de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt de aanstelling omgezet naar een vast dienstverband. Een voorwaarde voor aanstelling is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van maximaal € 4.859,00 (schaal 11) bij een fulltime dienstverband (36-urige werkweek) en een pakket aan goede secundaire flexibele arbeidsvoorwaarden.

Nadere informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Suparto Bambang Oetomo, afdelingshoofd GHOR, via 06-53154863. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Diana van Bemmel, senior HRM adviseur, via 06-27189107.

Solliciteren
Jouw motivatie met Curriculum Vitae kun je t/m 22 april 2018 per email sturen naar sollicitaties@vnog.nl ter attentie van de heer S. Bambang Oetomo, afdelingshoofd GHOR. Vermeld in het onderwerp het vacaturenummer en de functie waarop je solliciteert.

De selectiegesprekken vinden plaats op dinsdag 08 mei 2018 en woensdag 09 mei 2018.

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld -

Noord- en Oost-Gelderland
Europaweg 79
7336 AK Apeldoorn
088-310 4000

Delen