Sfeerbeeld jaarlijkse oefenweek jeugdbrandweer

  • Utrecht
  • 18 juli 2017

De jaarlijkse oefenweek van de jeugdbrandweerkorpsen in de regio Utrecht zit er weer op. Het was een topweek. Bedankt alle deelnemers, jeugdleiders en ondersteunende staf voor jullie onmisbare bijdrage.

jeugdbrandweer

Sfeerimpressie
Op de Facebookpagina van de Kleurrijke Jeugdbrandweer Oefenweek (KJO) vind je mooie sfeerbeelden van de editie van 2017, zoals ook deze dronebeelden.

Oefenweek
De Kleurrijke Jeugdbrandweer Oefenweek (KJO) is een jaarlijks terugkerende oefenweek voor de jeugdbrandweerkorpsen binnen regio Utrecht. Het doel van de oefenweek is om de leden van de deelnemende jeugdbrandweerkorpsen een leuke week te bezorgen en tegelijkertijd wat aspecten van het brandweervak bij te brengen.De KJO wordt al een aantal jaar gehouden op het Erkemederstrand in Zeewolde, ook in 2017 stonden we weer op dit terrein. De oefenweek 2017 vond plaats van 7 tot en met 11 juli 2017

 

Jeugdbrandweer
In onze regio zijn meer dan 15 jeugdbrandweerkorpsen actief. In deze korpsen leren jongens en meisjes tussen 12 en 18 jaar diverse brandweertechnieken. Je krijgt les in bijna alles wat met de brandweer te maken heeft en doet mee aan wedstrijden. Teamwork staat centraal in alle sport- en spelactiviteiten. En als je het leuk vindt, kun je later naar de echte brandweer. Meer weten? Bekijk onze website.

Delen