Utrecht

Open dagen in Utrecht

Op diverse plekken in onze provincie kun je kennismaken met de mensen achter de ademluchtmaskers. Altijd al eens willen weten wat er nu eigenlijk in zo’n brandweerauto zit? Of een kijkje willen nemen in een kazerne? Bezoek dan één van de open dagen van de brandweer. Wel eens willen weten hoe er wordt geoefend? Kom naar de brandweervaardigheidstoetsen en jeugdbrandweerwedstrijden. Wil je brandwijzer worden? Kom naar onze roadshow met Virtual Reality. Op levensechte wijze kun je ervaren hoe je brand voorkomt en wat je moet doen als er toch brand uitbreekt.

De Roadshow met Virtual Reality

Brandweervaardigheidstoetsen

Brandweervaardigheidstoetsen zijn oefeningen die worden georganiseerd onder de vlag van het Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité. Deze oefeningen zijn toegankelijk voor het publiek. Wil je de brandweer eens bij deze zeer serieus geënsceneerde oefeningen aan het werk zien? Kom dan langs op een wedstrijddag.

 

Jeugdbrandweerwedstrijden

Naast vaardigheidstoetsen worden ook jeugdbrandweerwedstrijden georganiseerd. Deze wedstrijden zijn vrij toegankelijk voor publiek. De volgende jeugdbrandweerwedstrijden staan in onze regio gepland:

  • nnb
Stel een vraag
Sluit stel een vraag box