Kazerne Oeffelt

Over de kazerne

Brandweer Oeffelt is een korps dat bestaat uit ruim 20 vrijwilligers. Ons verzorgingsgebied kan rekenen op de inzet van enthousiaste vrijwilligers: betrokken mannen en vrouwen die wonen of (thuis)werken in de omgeving van de kazerne. Het brandweerwerk voeren zij uit naast hun dagelijkse activiteiten en werkzaamheden, een dankbare taak!

Vrijwilliger zijn bij de brandweer is goed te combineren met een ‘gewone’ baan. Vrijwilligers worden opgeroepen en komen naar de kazerne.

Informatieavond vrijwilliger bij brandweer Oeffelt

Op maandagavond 4 december 2023 om 19.30 uur organiseert brandweer Oeffelt een vrijblijvende informatieavond op de kazerne. Heb jij interesse in de vrijwillige brandweer? Meld je aan en we zien jou graag op 4 december!

Word vrijwilliger bij brandweer Oeffelt

De brandweer staat 24/7 paraat en daarvoor zijn vrijwilligers onmisbaar. Voel jij je betrokken bij jouw woon- en werkomgeving en wil jij je hiervoor inzetten? Dan dagen wij jou uit om te solliciteren als brandweervrijwilliger bij brandweer Oeffelt! Wij zoeken voor deze kazerne 2 nieuwe brandweervrijwilligers.

Brandweer Brabant-Noord zoekt vrijwilligers

Voertuigen

De brandweerkazerne in Oeffelt beschikt over een tankautospuit (roepnummer 21-2931) en een manschappen bus.

Meer weten over Brandweer Oeffelt?

Via onze Facebook pagina houden we je op de hoogte. We delen informatie over inzetten, het korps, voertuigen, oefeningen en activiteiten.

Interesse in de brandweerwereld?

Ben je benieuwd of de wereld van de brandweer iets voor jou is? Maak je interesse kenbaar en neem contact met ons op via t.verbroekken@vrbn.nl (kazernecommandant). Of kom eens langs op de kazerne! Brandweer Oeffelt heeft op maandagavond de wekelijkse oefenavond.

Brandweerkazerne Oeffelt

Brandweerkazerne Oeffelt

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box