Kazerne Mill

Over de kazerne

Bij brandweer Mill zijn circa 28 vrijwilligers actief. Vrijwilliger zijn bij de brandweer is goed te combineren met je reguliere baan. De opleiding voor vrijwilliger is hetzelfde als die van de beroepsbrandweer. Het verschil met de beroepscollega’s is dat zij een dagtaak hebben bij de brandweer. De vrijwilliger wordt opgeroepen wanneer dat nodig is en het is een enorm dankbare taak. De vrijwilligers van brandweerkazerne Mill zijn betrokken mannen en vrouwen die wonen en (overwegend) werken in de omgeving van de kazerne.

Brandweer Mill heeft op dinsdagavond de wekelijkse oefenavond.

Word vrijwilliger bij de brandweer!

De brandweer staat 24/7 paraat en daarvoor zijn vrijwilligers onmisbaar. Voel jij je betrokken bij jouw woon- en werkomgeving en wil jij je hiervoor inzetten? Dan dagen wij jou uit om te solliciteren als brandweervrijwilliger bij brandweer Mill!

Word vrijwilliger bij de brandweer

Voertuigen en specialismen

Brandweer Mill beschikt over een tankautospuit (21-2641) en een dienstauto. Naast de basis brandweerzorg heeft brandweerkazerne Mill twee specialismen: Zware Hulpverlening en Oppervlakteredding. Voor beide specialismen is een voertuig aanwezig (21-2671 en 21-2611).

Meer weten over brandweer Mill?

Via het Facebook account van Brandweer Mill houden we je op de hoogte van activiteiten van Brandweer Mill. We delen onder andere informatie over de kazerne, activiteiten, oefeningen en open dagen.

Ben je benieuwd of de wereld van de brandweer iets voor jou is? Maak je interesse dan kenbaar bij de postcommandant Frank van Berkel (06-53353212 of f.vanberkel@brwbn.nl). Of kom eens langs op de kazerne Mill!

Brandweer Mill

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box