Kazerne Zuidoostbeemster

Over de kazerne

Algemeen over Brandweer Zuidoostbeemster

Brandweer Zuidoostbeemster is opgericht in jaar 1951 en bestaat volledig uit vrijwilligers. Het brandweerkorps heeft de specialisatie ‘werken op hoogte’ en rukt vooral uit voor incidenten op de snelweg A7, woningbranden en het redden van dieren te water.

Zuidoostbeemster is onderdeel van gemeente Purmerend. Het is een landelijk gebied met veel sloten. Een aandachtsgebied is de snelweg A7.

Brandweer Zuidoostbeemster is onderdeel van Brandweer Zaanstreek-Waterland. Lees hier verder over Brandweer Zaanstreek-Waterland.

Volg ons op social media

Vind je het leuk om meer te weten te komen over Brandweer Zuidoostbeemster? Volg ons dan via Facebook, Twitter of hun eigen website.

Brandweervrijwilliger

Een auto te water. Een woningbrand. Een dier in nood. Voorbeelden van incidenten waar Brandweer Zaanstreek-Waterland 24 uur per dag voor uitrukt. Heb je altijd al bij de brandweer gewild? Wil je graag iets terugdoen voor de maatschappij? Of denk je dat brandweervrijwilliger écht iets voor jou is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor verschillende brandweerkazernes in Zaanstreek-Waterland zoeken we vrijwilligers. Enthousiaste mannen en vrouwen die hun steentje willen bijdragen aan de veiligheid in de buurt. Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij ons én woon of werk je binnen een straal van 5 minuten van een kazerne? Lees dan hier verder.

Ben je enthousiast en wil je brandweervrijwilliger worden bij ons korps? Meld je dan hier aan. Na aanmelding neemt de postcoördinator contact met je op, om kennis te maken.

Materieel in kazerne Zuidoostbeemster

Tankautospuit

Lees meer overTankautospuit
1
Stel een vraag
Sluit stel een vraag box