Kazerne Krommenie

Over de kazerne

Algemeen over Brandweer Krommenie

Brandweerkazerne Krommenie is opgericht in jaar 1914 en bestaat volledig uit vrijwilligers.

Het brandweerkorps vervult de regionale schuimtaak. Hiervoor krijgen ze naar verwachting een nieuw voertuig in 2023. Er wordt vooral uitgerukt voor brand en assistentie aan de ambulance.

Brandweer Krommenie bestaat volledig uit vrijwilligers en is onderdeel van Brandweer Zaanstreek-Waterland. Lees hier verder over Brandweer Zaanstreek-Waterland.

Volg ons op social media

Vind je het leuk om meer te weten te komen over kazerne Krommenie? Volg ons dan via Facebook of Twitter.

Brandweervrijwilliger

Een auto te water. Een woningbrand. Een dier in nood. Voorbeelden van incidenten waar Brandweer Zaanstreek-Waterland 24 uur per dag voor uitrukt. Heb je altijd al bij de brandweer gewild? Wil je graag iets terugdoen voor de maatschappij? Of denk je dat brandweervrijwilliger écht iets voor jou is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor verschillende brandweerkazernes in Zaanstreek-Waterland zoeken we vrijwilligers. Enthousiaste mannen en vrouwen die hun steentje willen bijdragen aan de veiligheid in de buurt. Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij ons én woon of werk je binnen een straal van 5 minuten van een kazerne? Lees dan hier verder.

Ben je enthousiast en wil je brandweervrijwilliger worden bij ons korps? Meld je dan hier aan. Na aanmelding neemt de postcoördinator contact met je op, om kennis te maken.

Materieel in kazerne Krommenie

Haakarmvoertuig

Lees meer overHaakarmvoertuig
1

Tankautospuit

Lees meer overTankautospuit
1

Personeel materiaalwagen

Lees meer overPersoneel materiaalwagen
1
Stel een vraag
Sluit stel een vraag box