Teamleider Incidentbestrijding

Wij zoeken een

Teamleider Incidentenbestrijding (fulltime)

bij wie samenwerken in het bloed zit.

Wie zoeken we?
Brandweer Gooi en Vechtstreek richt een nieuw team Incidentenbestrijding in, bestaande uit de vrijwilligersposten en de 24-uursdienst. Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt functioneren van de vrijwilligersposten en de 24-uursdienst. Je bouwt mee aan de ontwikkeling van het team Incidentenbestrijding in de regio in nauwe samenwerking met Brandweer Flevoland. Gelijktijdig met deze vacature wordt geworven voor de nieuwe functie Coördinator Incidentenbestrijding.

Wie zijn wij?
Brandweer Gooi en Vechtstreek is een dynamische organisatie met een informele werksfeer. We maken onderdeel uit van de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek waarin we samenwerken met de Veiligheidsregio Flevoland, de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio (GHOR), de politie, het Openbaar Ministerie en gemeenten. Bij Brandweer Gooi en Vechtstreek werken - als vrijwilliger en als beroeps - ruim vijfhonderd mensen en het korps omvat dertien brandweerposten in zeven gemeenten.

Wie ben jij?
De organisatie van Incidentenbestrijding binnen de Brandweer Gooi en Vechtstreek is als gevolg van de samenwerking met Flevoland in ontwikkeling. Je vindt het leuk deze ontwikkeling te ondersteunen met de medewerkers die je aanstuurt. Je bent in staat mensen, hun vakmanschap en het primaire proces centraal te stellen. Je verstaat politiek-bestuurlijke en maatschappelijke verhoudingen en ontwikkelingen. Je beschikt over een WO werk- en denkniveau en minimaal 4 jaar relevante ervaring. Repressieve inzetbaarheid als OVD of HOVD is een pre.

Wat ga jij doen?
Je geeft direct leiding aan 9 Postcoördinatoren en (voorlopig) 1 Coördinator Incidentenbestrijding (3 posten) en 5 ploegchefs van de 24-uursdienst. Je bent verantwoordelijk voor het doelmatig en doeltreffend functioneren van de brandweerposten met beroepskrachten en vrijwilligers. Je coördineert beleidsvorming rond Incidentenbestrijding en draagt zorg voor vertaling naar de uitvoering. Je fungeert als tactisch aanspreekpunt voor incidentenbestrijding en draagt bij aan de strategiebepaling van de brandweerzorg. Je werkt hierin nauw samen met collega-teamleiders in Flevoland en leidinggevenden van ondersteunende afdelingen.

Wat bieden wij?
Afhankelijk van je opleiding en ervaring bieden we een salaris in schaal 12 (maximaal € 5.814,00 bruto per maand, salaris peil van 1 juli 2020, aanloopschaal 11) op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 17,45% van je brutosalaris in de vorm van een Individueel Keuze Budget (IKB). Dit IKB kun je naar eigen inzicht inzetten voor bijvoorbeeld extra vrije tijd of geld. Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Je hoofdstandplaats is Hilversum.

Word jij onze nieuwe collega?
Stuur dan je motivatiebrief en cv voor 13 juli 2020 in via deze link. We werven tegelijkertijd in- en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur. Vanwege de intensieve samenwerking met Brandweer Flevoland, zal een collega van Flevoland zitting nemen in de selectiecommissie.

PROCEDURE
Gesprekken vinden plaats op maandag 20 juli 2020. Een assessment kan deel uitmaken van het selectieproces.

Voor meer informatie over de functie:
Erik Ferrari, Plv Directeur Brandweerzorg
06 – 83 21 20 46
Erik.ferrari@brandweergooivecht.nl.

Voor meer vragen over de procedure:
Thijs Jan Janssen, HR adviseur
06 – 30 73 64 80
Thijs-jan.janssen@brandweergooivecht.nl

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Post Hilversum
Kamerlingh Onnesweg 148
1223 JN Hilversum
035-6885555

Delen