Open dag brandweer Diemen

Diemen

In het kort

Datum 1 juni 2024
Tijd 11:00 - 16:00
Toegang Gratis
Adres Venserkade,
Plaats Diemen

Kom en vier met ons op 1 juni 2024 een dag vol opwinding en verwondering op de Open Dag van de Brandweer in Diemen, georganiseerd in samenwerking met de gemeente! Van 11:00 tot 16:00 uur staan de deuren wagenwijd open voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Treed binnen in de wereld van hulpverlening en ontmoet de helden achter de schermen – de brandweer, politie, ambulance en nog veel meer diensten zullen aanwezig zijn om hun expertise te delen en vragen te beantwoorden. Maak kennis met de state-of-the-art uitrusting en technologieën die worden gebruikt om levens te redden en onze gemeenschap veilig te houden.

Maar dat is nog niet alles! Bereid je voor op adembenemende demonstraties die je hart sneller doen kloppen en neem deel aan leuke en educatieve activiteiten die speciaal zijn ontworpen voor de jonge bezoekers. Van brandblussen tot het verkennen van brandweerwagens, er is genoeg te ontdekken en te beleven.

Dus markeer 1 juni in je agenda en verzamel je vrienden en familie voor een dag vol plezier en leren. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de Open Dag van de Brandweer in Diemen!

 

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box