Wervingscampagne brandweervrijwilligers van start!

25 maart 2024
Door regio: Zuid-Holland Zuid

Ben jij er klaar voor om een verschil te maken in de gemeente waar jij woont of werkt? Brandweer Zuid-Holland Zuid is op zoek naar helden zoals jij! Onze wervingscampagne voor brandweervrijwilligers voor het voorjaar van 2024 is nu van start gegaan en we hebben jouw hulp nodig.

We zoeken vrijwilligers in jouw regio!
Op dit moment zijn we specifiek op zoek naar vrijwilligers voor de volgende brandweerposten: Goudswaard, Klaaswaal, Heinenoord, Goudriaan, Hardinxveld-Boven, Heerjansdam, Langerak-Nieuwpoort en Zuid-Beijerland. Jouw inzet kan het verschil maken in het leven van mensen wanneer elke seconde telt.

Wat bieden wij?
Als brandweervrijwilliger bij Brandweer Zuid-Holland Zuid maak je deel uit van een betrokken ploeg dat klaarstaat om te helpen in noodsituaties. Je krijgt een opleiding en trainingsavonden gebruik je om vaardigheden te ontwikkelen en te onderhouden. Dit is jouw kans om nieuwe vaardigheden te leren, sterke banden te creëren met je ploeggenoten en vooral een belangrijke rol te spelen in de veiligheid van jouw gemeente.

Interesse? Zo meld je jezelf aan.
Heb je interesse om deel uit te maken van ons team? Meld je aan via het aanmeldformulier op onze wervingswebsite: www.gabijdebrandweer.nl. Heb je vragen of wil je meer weten over wat het inhoudt om brandweervrijwilliger te zijn? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bekijk de wervingswebsite. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Word de held die jouw gemeente nodig heeft. Meld je vandaag nog aan als brandweervrijwilliger!

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box