Open dag en infoavond brandweer in Hendrik-Ido-Ambacht

  • Hendrik-Ido-Ambacht
  • 26 augustus 2019

De brandweer in Hendrik-Ido-Ambacht zoekt nieuwe vrijwilligers en organiseert een open dag. Geïnteresseerden zijn zaterdag 21 september 2019 van harte welkom bij de brandweerkazerne. Van 10.00 tot 17.00 uur staan de deuren van de kazerne aan de Krommeweg 1 open voor publiek. 

Tijdens de open dag zijn er verschillende demonstraties, diverse activiteiten voor kinderen en geven we informatie over het voorkomen van brand. De open dag wordt mede georganiseerd vanwege het 20-jarig bestaan van de wijk de Volgerlanden. De brandweerkazerne was destijds het eerste gebouw in deze nieuwe wijk. Tijd voor een feestje!

Informatieavond
De brandweerlieden in Hendrik-Ido-Ambacht zoeken versterking. Zij zijn op zoek naar mannen én vrouwen die tegen een stootje kunnen en graag willen klaarstaan voor de medemens. Ben jij stressbestendig en bij voorkeur tijdens kantooruren beschikbaar in de gemeente? En is het brandweervak iets voor jou? Kom dan naar de open dag en informatieavond. Tijdens de informatieavond kun je het brandweervak zelf ervaren en geven we informatie over de functie brandweervrijwilliger. De informatieavond wordt georganiseerd op woensdagavond 2 oktober, vanaf 19.30 uur in de brandweerkazerne. Je aanmelding zien we graag tegemoet.


Delen