Brandweer in Strijen zoekt jou!

  • Strijen
  • 05 september 2019

Heb jij hart voor je medemens en heb je altijd al bij de brandweer gewild? Of denk je nu: dit is wel wat voor mij? De brandweer in Strijen is op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s. Versterk jij ons team?

Je bent op je werk en je alarmontvanger gaat… een uitslaande brand bij jou in de buurt. Binnen een paar minuten schakel je om van je reguliere werk naar reddingswerk. Je komt snel in actie. Dag en nacht. De brandweer is 7 dagen per week, 24 uur per dag paraat om de veiligheid in jouw gemeente te garanderen. Word jij enthousiast van deze functie of wil je meer informatie? Bekijk dan onze speciale wervingspagina.

Belevingsochtend
Zaterdag 5 oktober organiseert de brandweer in Strijen een informatieochtend voor geïnteresseerden nieuwe collega’s. Tijdens de informatieavond kunnen geïnteresseerden kennis maken met de brandweer. Bezoekers kunnen de brandweer zelf beleven, er wordt meer vertelt over de brandweer en wat bij de functie komt kijken. Ze mogen ook zelf aan de slag: het blussen van een kleine brand, het bekijken van het brandweermaterieel en werken met hydraulisch gereedschap zijn één van de kennismakingsonderdelen. De informatieavond vindt plaats in de brandweerkazerne aan de Nijverheidstraat 2b in Strijen en start om 10.00 uur.


Delen