Wervingscampagne groot succes: nieuwe brandweervrijwilligers van start!

  • Middeldiepstraat 44, Sliedrecht
  • 19 juli 2017

Sliedrecht is acht brandweervrijwilligers rijker! Dit is het mooie resultaat van een gezamenlijke campagne tussen gemeente Sliedrecht en Brandweer Zuid-Holland Zuid om Sliedrechters enthousiast te krijgen voor deze belangrijke vrijwilligerstaak. Met de inzet van de nieuwe vrijwilligers is Sliedrecht weer een stukje veiliger. 

Met onder andere een wervingsvideo op social media – waarin Sliedrechtse brandweervrijwilligers de hoofdrol speelden – zijn inwoners enthousiast gemaakt voor het werk van de brandweer. Jan Huisman, postcommandant brandweerkazerne Sliedrecht: "De brandweerpost Sliedrecht heeft de samenwerking met de gemeente Sliedrecht in deze campagne als heel prettig ervaren. Het resultaat mag er ook zijn. Er gaan binnenkort zes mensen starten met de opleiding als brandweerman. Daarnaast zijn er twee mensen aangenomen die al over een diploma beschikken. Het doel was acht vrijwilligers te werven en dat is ons gelukt. Het korps is heel blij met dit resultaat."

Word jij onze nieuwe collega?
Onlangs vonden ook in andere delen van onze veiligheidsregio informatieavonden plaats voor nieuwe brandweervrijwilligers zoals in Molenwaard, Arkel-Hoogblokland en Zwijndrecht. De brandweer in Zuid-Holland Zuid is op zoek naar enthousiaste mannen én vrouwen die zich graag willen inzetten voor de veiligheid binnen hun gemeente. Iets voor jou? Bekijk dan onze informatiepagina: www.brandweerzhz.nl/wordvrijwilliger.

Delen