Regionale kampioenschappen Brandweer in Klaaswaal

  • Klaaswaal
  • 14 september 2017

Zaterdag 23 september 2017 worden in Klaaswaal de Regionale kampioenschappen Brandweer gehouden. Aan deze finale doen 15 brandweerkorpsen mee uit de regio Zuid-Holland Zuid. De wedstrijddag begint om 08.00 uur en zal om 18.15 uur worden afgesloten met de prijsuitreiking door burgemeester J. Luteijn en A. Slofstra, directeur brandweer Zuid-Holland Zuid.

De brandweer van de post Klaaswaal, in gemeente Cromstrijen stelt alles in het werk om er een prachtige wedstrijddag van te maken. Er wordt deze dag gestreden om 2 kampioenschappen namelijk Brand met technische hulpverlening en WVD (Waarschuwings- en Verkenningsdienst). U wordt van harte uitgenodigd om deze dag bij te wonen en de teams aan te moedigen.

Deelnemende korpsen
De volgende brandweerkorpsen zullen strijden om de felbegeerde eerste plaats: Gorinchem, Heinenoord, Meerkerk, Sliedrecht, Oud-Beijerland, Numansdorp, Goudriaan, Alblasserdam, Zwijndrecht, Hoornaar/Noordeloos, Mijnsheerenland/Westmaas, Nieuw-Beijerland, Nieuw-Lekkerland, Heerjansdam en ’s Gravendeel.

Werving vrijwilligers
De post Klaaswaal heeft dringend nieuwe vrijwilligers nodig. Tijdens de wedstrijddag wil de brandweer hier alvast, vooruitlopend op de wervingscampagne dit najaar, de aandacht voor vragen, aldus Jos Bestebreur, operationeel manager van post Klaaswaal.
Woont of werkt u in Klaaswaal en wilt u zich inzetten voor de veiligheid van anderen laat het ons weten. Aanmelden kan tijdens de wedstrijddag en via de pagina ‘Word onze nieuwe collega’ op de website www.brandweerzhz.nl

Jeugdbrandweer
Ook is de jeugdbrandweer actief in Klaaswaal en Numansdorp. De jeugdbrandweer kan ook nieuwe leden gebruiken. Ben jij tussen de 12 en de 15 jaar en wil je bij de brandweer. Word dan lid van de jeugdbrandweer.

Delen