Informatieavond post Leerdam

  • Leerdam
  • 21 augustus 2017

De brandweer in Leerdam is op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's. Naar mannen én vrouwen die fysieke uitdagingen niet uit de weg gaan. Wil jij iets voor mensen betekenen in Leerdam? Word brandweervrijwilliger!

Oproepbaar
Samen staan de brandweervrijwilligers garant voor het bemensen van de voertuigen bij circa 170 incidenten per jaar in de gemeente Leerdam of daarbuiten. Naast hun fulltime bezigheden zijn zij 365 dagen per jaar oproepbaar: van katten uit de boom en een overstroomde kelder tot een uitslaande brand op het industrieterrein en het bevrijden van zwaargewonde slachtoffers na verkeersongevallen op de weg of in het water.

Wat kun je verwachten?
We bieden jou als vrijwilliger de mogelijkheid om naast je eigen baan of huishouden een professionele, afwisselende, uitdagende, maar vooral een gewaardeerde carrière bij de brandweer op te bouwen. Als vrijwilliger ontvang je een vaste en wisselende vergoeding. Je werkgever moet positief zijn ten opzichte van je vrijwilligerswerk, aangezien je ook onder werktijd kan worden opgeroepen.

Informatieavond
De brandweermensen in Leerdam leveren dag en nacht een bijdrage aan de veiligheid in hun gemeente. Om dit te kunnen blijven garanderen zijn nieuwe vrijwilligers in Leerdam nodig. Nieuwsgierig? Meld je aan voor de informatieavond op maandag 2 oktober 2017 van 20.00 tot 21.30 uur in de brandweerkazerne aan de Koningin Emmalaan 30a. Tijdens de informatieavond kun je de sfeer proeven, vragen stellen en kennis maken met en over het brandweervak. Aanmelden kan via onderstaand formulier: 

De gegevens die je met dit formulier naar ons stuurt worden na 5 dagen van de server verwijderd. Je kunt je gegevens inzien, laten wijzigen of laten verwijderen. Bekijk hiervoor de Privacy verklaring

Delen