Teamleider IA&F (informatie, automatisering & facilitair)

Je wil jezelf uitdagen en echt iets betekenen voor een ander? Bij Veiligheidsregio Zuid-Limburg draag je actief bij aan de veiligheid van meer dan 600.000 mensen! Dat doe je in een netwerkorganisatie waarin samenwerking centraal staat, maar je ook volop ruimte krijgt voor je eigen aanpak en inbreng. Jouw talenten zijn waardevol voor ons, jouw ideeën brengen ons verder. We zijn een lerende organisatie, continu in ontwikkeling en juist dat maakt het werken bij ons zo interessant.

Jij, als teamleider IA&F, geeft direct leiding aan een team van 22 FTE. Binnen jouw verantwoordelijkheid ligt een grote variatie aan werkzaamheden. Te denken valt aan informatiemanagement, automatisering, accountmanagement van diverse externe partners en facilitaire zaken. Jouw team IA&F zorgt voor het beschikbaar maken voor adequate stuurinformatie voor de organisatie. Daarnaast maakt IA&F de vertaling tussen de vraag uit de organisatie en het functioneel beheer op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.
Ook zit in jouw team gedegen kennis van ICT, om vraagstukken op dit domein te behandelen. Huisvesting en verzekeringen horen eveneens tot de afdeling IA&F.

Meer informatie: https://www.vrzl.nl/werken-bij-vrzl/teamleider-iaf-informatie-automatisering-facilitair 

Veiligheidsregio Zuid-Limburg


Delen