Werken bij / vrijwilligers

De werkzaamheden van Veiligheidsregio Zuid-Limburg bestaan uit brandweerzorg en crisisbeheersing en rampenbestrijding. Veiligheidsregio Zuid-Limburg is een organisatie die in ontwikkeling is. Onze ruim 800 medewerkers, van wie 550 brandweer vrijwilligers, zijn onderdeel van deze beweging.

Wij zoeken professionals die betrokken zijn. Collega’s die flexibel zijn zoals dat past bij een netwerkende, lerende organisatie die volop in ontwikkeling is.

Vrijwilligers

Wil jij onderdeel worden van een team dat elkaar helpt in wat voor een situatie dan ook? Ben jij een professional die naast zijn baan ook op zoek is naar avontuur? Ben jij bereid om te investeren in jezelf? En wil jij iets betekenen voor de veiligheid in je eigen omgeving?

Laat van je horen en kom langs op een oefenavond!

 

Wij hebben vacatures voor de vrijwillige kazernes van Beek, Bocholtz, Born, Cadier en Keer, Eijsden, Geleen, Gulpen, Hulsberg, Margraten, Mechelen, Meerssen, Mheer-Banholt, Schinveld, Schinnen, Sittard, Stein, Vaals en Valkenburg. Om in aanmerking te komen als vrijwilliger, moet je in de directe omgeving wonen of werken van een van deze kazernes.

 

Als je reageert op een vacature geef dan aan naar welke post je interesse uitgaat en vermeld je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en emailadres.