De werkzaamheden van Veiligheidsregio Zuid-Limburg bestaan uit Brandweerzorg en Crisisbeheersing & Rampenbestrijding. Veiligheidsregio Zuid-Limburg is een organisatie die in ontwikkeling is. Onze circa 800 medewerkers, waaronder ongeveer 550 brandweervrijwilligers, zijn onderdeel van deze beweging.

Wij zoeken professionals die betrokken zijn. Collega’s die flexibel zijn zoals dat past bij een netwerkende, lerende organisatie die volop in ontwikkeling is.

Vrijwilligers

Wil jij onderdeel worden van een team dat elkaar helpt in wat voor een situatie dan ook? Ben jij een professional die naast zijn baan ook op zoek is naar avontuur? Ben jij bereid om te investeren in jezelf? En wil jij iets betekenen voor de veiligheid in je eigen omgeving?

Wij hebben vacatures voor de vrijwillige kazernes van Bocholtz, Born, Geleen, Gulpen, Hulsberg, Margraten, Mechelen, Meerssen, Mheer-Banholt, Schinnen, Sittard en Vaals. Om in aanmerking te komen als vrijwilliger, moet je in de directe omgeving wonen of werken (4 minuten rij-afstand) van een van deze kazernes.

 

Laat van je horen en kom langs op een oefenavond! Vul het het formulier in bij de vacature van de kazerne van jouw keuze en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Voor meer informatie kun je ook bellen met: 088-4507403

 

 

 


Onmisbaar
Voor je team, voor je omgeving, voor jezelf.

Als brandweervrijwilliger word je onderdeel van een hecht team. Je helpt elkaar, in welke situatie dan ook. Zo maak je jezelf onmisbaar en word je vele ervaringen rijker. Soms heftig, vaak dankbaar, altijd zinvol. En reken maar dat het goed staat op je cv als jij je inzet als brandweervrijwilliger!

BZL_FB_DUIKTEAM_a.jpg