Programmamedewerker Bevolkingszorg

Binnen Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland (VrZW) werken brandweer, politie, GHOR en gemeenten van de regio Zaanstreek-Waterland samen aan de voorbereiding op en bestrijding van incidenten, crises en rampen.

Het programma bevolkingszorg ondersteunt de gemeentelijke functionarissen die samenwerken binnen de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland in de voorbereiding op een crisis of calamiteit.

Het onderdeel bevolkingszorg is ondergebracht bij VrZW en bestaat uit twee beleidsmedewerkers en een programmamedewerker bevolkingszorg, die onder verantwoordelijkheid van de coördinerend gemeentesecretaris vallen. Het team werkt nauw samen met de adviseurs crisisbeheersing van de gemeenten en de multidisciplinaire partners.

Voor de bezetting van het programma bevolkingszorg zijn wij (voor de duur van een jaar, met het vooruitzicht op een vaste aanstelling) op zoek naar een:

Programmamedewerker Bevolkingszorg
(voor 16 uur per week)

Wat ga je doen?
Als programmamedewerker ondersteun je het programma bevolkingszorg in al haar facetten. Je bent een spin in het web binnen bevolkingszorg. Je regelt en faciliteert op allerlei vlakken. Je kunt hierbij denken aan:

  • voorbereiden van trainingen en oefeningen voor de bevolkingszorg functionarissen waaronder het coördineren van de deelname, het regelen van faciliteiten en het zorgdragen voor een actuele registratie;
  • ondersteunen van de bevolkingszorgfunctionarissen door bijvoorbeeld het up-to-date houden van de crisisinformatie op het extranet en in de crisisruimten en het verzorgen van benodigde faciliteiten;
  • aanspreekpunt zijn voor de collega’s en crisispartners voor allerlei organisatorische zaken;
  • voorbereiden en ondersteunen van regionale overleggen en bijeenkomsten;
  • zorgdragen voor het uitvoeren van voorkomende administratieve taken zoals het afhandelen van offertes en factuur- en documentbeheer.

Het gaat om een nieuwe functie, die in de loop van de tijd verder vorm kan krijgen. Hieraan lever jij zelf een belangrijke bijdrage. Kortom: een uitdagende en veelzijdige functie die een mooie kans biedt om jezelf verder te ontwikkelen in een dynamische omgeving!

Wat verwachten wij?
Je beschikt over minimaal MBO 4 werk- en denkniveau. Je bent gewend om samen te werken met verschillende partijen in een faciliterende rol. Je kan makkelijk schrijven en je bent gedreven om kwaliteit te bereiken in je werk. Je hebt kennis van de bevolkingszorgprocessen of je bent in staat je deze kennis snel eigen te maken. Je bent in staat om de te werken uren over vier dagen per week te verdelen.

Je herkent je in de volgende competenties:

  • zelfstandigheid
  • goede communicatieve vaardigheden
  • samenwerken
  • kwaliteitsgericht
  • plannen en organiseren

Wat bieden wij?
Een mooie kans om je kennis en ervaring te verbreden in deze functie binnen het programma bevolkingszorg bij de VrZW. De functie is indicatief ingedeeld in de HR21 functie ‘medewerker beleidsuitvoering III’, schaal 8. Afhankelijk van kennis en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.376,- per maand bij een 36-urige werkweek.

Informatie en sollicitatie
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Inge Marijnissen, beleidsadviseur Bevolkingszorg (075-681 15 01 of 06-112 99 192).

Ben je geïnteresseerd in de functie van Programmamedewerker Bevolkingszorg, stuur dan uiterlijk op 21 oktober a.s. je sollicitatiebrief en cv, via werkenbij@vrzw.nl.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 2 november 2018. We vragen je daar alvast rekening mee te houden.

Zaandam-Prins Bernhardplein
Prins Bernhardplein 112
1508 XB Zaandam
075-6811811
Wij gebruiken cookies