Oefencoördinator Operationele leiding A

De Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland zoekt voor het team Vakbekwaamheid een:

Oefencoördinator Operationele leiding A

36 uur per week

 

In deze functie:|

  • Ben jij verantwoordelijk voor het complete oefenprogramma van de operationele leiding en het actiecentrum.
  • Geef je vorm aan de interne en externe (mono en multidisciplinaire) samenwerkingen. Hiernaast en onderhoud je het netwerk binnen NW4 en brandweer Nederland.
  • Bevorder je het proces van “continue leren en verbeteren”.
  • Overige werkzaamheden passend binnen de doelstelling van de organisatie.

Wat ga je doen?
Als Oefencoördinator Operationele leiding en actiecentrum ben je het gezicht binnen- en buiten de organisatie. Je onderhoudt goede contacten met onze officieren en bevordert de samenwerking met multidisciplinaire partners. Netwerken zit in jouw DNA, zowel op regionaal- als interregionaal niveau. Een groot gedeelte van de werkzaamheden bestaan dan ook uit het afstemmen, ontwikkelen en organiseren van oefeningen, waarin jij soms als responcecel tegenspel biedt. Daarnaast volg je de landelijke ontwikkelingen op de voet. Jij krijgt energie van de dynamiek van veranderingen en bent in staat om dit te vertalen naar themamomenten. Gedurende de oefencyclus is het van belang om tussentijds de voortgang te monitoren. Het tijdig signaleren van verbeterpunten is immers essentieel om het leerproces te optimaliseren. Eén van de tools die je hierbij gebruikt is het Vakbekwaamheidsmanagementsysteem. Hierin worden alle oefenactiviteiten van de operationele leiding door jou geregistreerd en gemonitord.   

Spreekt dit je aan en voldoe je aan de gevraagde functie eisen? Dan zoeken we jou!

Heb jij het in je?
In deze functie is het belangrijk dat je:
- HBO werk- en denkniveau hebt.
- In bezit bent van het diploma Instructeur Algemeen en opgeleid bent tot officier van dienst.
- In staat bent om beleid op te stellen en te vertalen naar uitvoering.
- Beschikt over uitstekende mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
- Innovatief, creatief en probleemoplossend bent.
- Aantoonbare affiniteit hebt met een vrijwilligersorganisatie. Werken buiten kantoortijden is voor jou geen probleem.

Bij VrZW kun je rekenen op:
Een salaris van € 4.494,- bruto per maand, afhankelijk van je diploma’s en ervaring. (Maximaal schaal 10 bij een 36-urige werkweek).

Naast je salaris ontvang je een vrij besteedbaar budget van 17.05% van je salaris. Dit kun je laten uitbetalen of bijvoorbeeld inzetten voor het kopen van verlof. VrZW kent een goede reiskostenregeling. Wil je jezelf verder ontwikkelen?

Hier maak je met je leidinggevende afspraken over. We organiseren allerlei laagdrempelige activiteiten op dit gebied. Zo organiseren we jaarlijks een Summerschool en heb je tijdens de week van de mobiliteit de mogelijkheid om bij andere organisaties in de keuken te kijken en workshops over persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Je krijgt een tijdelijk dienstverband van een jaar. Functioneer je goed? Dan bieden we je na een jaar een vast dienstverband.

Word jij onze nieuwe collega?
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt vóór donderdag10 juni a.s. reageren via https://vrzw.recruitee.com/o/oefencoordinator-operationele-leiding-a
De gesprekken zijn gepland op woensdag 16 juni a.s..

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan even contact op met Cees van Beusekom, teamleider Vakbekwaamheid (06-51326195).

Werken bij VrZW
Binnen Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland werken brandweer, politie, GHOR en gemeenten van de regio Zaanstreek-Waterland samen aan de voorbereiding op en bestrijding van incidenten, crises en rampen. Meer weten? Op www.vrzw.nl vertellen we je er alles over.

 Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland staat midden in de samenleving. Wij werken hard aan een open cultuur met ruimte voor divers talent. Divers samengestelde teams presteren beter. Voor ons is diversiteit meer dan alleen het verschil tussen man en vrouw. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en de manier van denken. Ons streven is dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst. Delen wel!

 

Zaandam-Prins Bernhardplein
Prins Bernhardplein 112
1508 XB Zaandam
088 - 751 20 00

Delen