Medewerker planning en systemen m/v

Binnen Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland (VrZW) werken brandweer, politie, GHOR en gemeenten van de regio Zaanstreek-Waterland samen aan de voorbereiding op en bestrijding van incidenten, crises en rampen.

De afdeling
De afdeling Incidentbestrijding is verantwoordelijk voor de totale voorbereiding op, bestrijding en afhandeling van incidenten binnen de veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland en is daarmee de brandweerafdeling binnen de regio. Binnen de afdeling werkt team operationele planvorming aan de operationele voorbereiding in brede zin.

De afdeling Incidentbestrijding van VrZW is voor het team operationele planvorming, voor de duur van één jaar op zoek naar een medewerker voor de functie:

Medewerker planning en systemen m/v (tijdelijk voor de duur van 1 jaar) (36 uur per week)

Wie zoeken wij en wat ga je doen
Wij zoeken een medewerker planning en preparatie die met een hands-on mentaliteit de planning van de (dienst-)roosters verzorgt. Jouw manier van werken inspireert en is innovatief. Jouw doelstelling en werkwijze zijn gericht op verbetering en verhoging van efficiency en effectiviteit om zo te komen tot een optimale inrichting van de beschikbare personele capaciteit. Je werkt pro-actief en doet regelmatig verbetervoorstellen aan het lijnmanagement.

Voor Het roosterprogramma(RAET) en VeiligheidsPaspoort (VP) word je de vraagbaak op het gebied van functioneel beheer. Je draagt zorg voor de (door-)ontwikkeling van VP in de breedste zin van het woord. Je onderhoudt op een correcte en prettige wijze contacten met medewerkers en belanghebbenden die bij dit traject betrokken zijn. Je hebt voldoende kennis van en ervaring met softwarematige planningssystemen, VP en Qlickview.

Je verzorgt vanuit de verschillende softwaresystemen periodieke (management-) rapportages. Voor met name de zorgnormrapportages en het (door)ontwikkelen van Business Intelligence(BI) vergt dit een analytische en vernieuwende blik. Daarnaast zie je toe op een goede gegevensuitwisseling tussen deze systemen.

Er is geen repressieve uitrukfunctie gekoppeld aan deze functie.

Wat verwachten wij
Wij verwachten dat je voldoet aan de volgende functie-eisen:

  • Je beschikt over een HBO werk en denkniveau
  • Je hebt bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met softwareprogramma’s als VeiligheidsPaspoort, Roosters en Qlickview op het vlak van functioneel beheer
  • Je hebt affiniteit met een operationele 24-uurs organisatie

Je herkent je in de volgende competenties

  • Verantwoordelijkheid
  • Analytisch vermogen
  • Kwaliteitsgericht
  • Nauwkeurigheid
  • Samenwerking

Wat bieden wij
Als medewerker planning en systemen staat je bij VrZW een leuke en afwisselende functie te wachten. Je komt te werken bij een dynamische organisatie die er maatschappelijk toe doet.

Het salaris bij deze functie is bepaald op maximaal € 3805,- bruto per maand (schaal 9) bij een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. We bieden een aanstelling voor de duur van een jaar aan.

Inlichtingen en sollicitaties
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marc Ploegman, teamleider operationele planvorming: via e-mail: m.ploegman@vrzw.nl of telefonisch (075) - 681 15 17.

Deze vacature is zowel intern als extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorrang.

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie van medewerker planning en systemen? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Stuur je motivatiebrief en cv uiterlijk op 11 november 2018 aan de Directeur VrZW via werkenbij@vrzw.nl. De sollicitatiegesprekken worden gepland in week 46/47. We vragen je daar alvast rekening mee te houden.

Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland staat midden in de samenleving. Daarom zetten wij in op meer diversiteit binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open cultuur met ruimte voor divers talent. Voor ons is diversiteit meer dan alleen het verschil tussen man en vrouw. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en de manier van denken. Ons streven is daarom dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Zaandam-Prins Bernhardplein
Prins Bernhardplein 112
1508 XB Zaandam
075-6811811
Wij gebruiken cookies