Medewerker documentaire informatievoorziening (18 uur per week)

Binnen Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland (VrZW) werken brandweer, politie, GHOR en gemeenten van de regio Zaanstreek-Waterland samen aan de voorbereiding op en bestrijding van incidenten, crises en rampen.

De afdeling
De afdeling bedrijfsvoering speelt als partner van collega’s in het primaire proces een belangrijke rol. Een slagvaardige organisatie kan immers niet zonder een toegesneden ondersteuning. De afdeling bedrijfsvoering ondersteunt de andere afdelingen op het gebied van personeel, inkoop, organisatie, financiën, automatisering, communicatie en huisvesting. De organisatie is volop in beweging, de afdeling bedrijfsvoering is vol ambitie om de organisatieontwikkeling verder vorm te geven.

Het team
Vanuit het team Informatievoorziening en ICT vindt de regie op de informatievoorziening plaats.
Het doel is dat de medewerkers altijd kunnen beschikken over de juiste informatie en dat deze waar nodig gedeeld kan worden met burgers en andere organisaties.

De afdeling bedrijfsvoering is voor het team Informatievoorziening en ICT op zoek naar een:

medewerker documentaire informatievoorziening (m/v) (18 uur per week)
Voor de duur van 2 jaar.

Wie zoeken wij
Als medewerker documentaire informatievoorziening maak je informatie inzichtelijk en toegankelijk. Zo werk je aan dossiervorming, vernietiging en beheer van analoge en digitale documenten. Hierbij pas je de archiefwet toe en maak je gebruik van vastgestelde procedures. Je ondersteunt collega’s bij het gebruik van het Document Management Systeem (DMS).

Wil jij jouw actieve bijdrage leveren aan het verwerken van onze informatiestromen? En ben je 18 uur per week beschikbaar? Lees dan verder, we hebben een mooi aanbod voor je!

Wat verwachten wij
Wij verwachten dat je voldoet aan de volgende functie eisen:

  • Mbo opleiding op het gebied van documentaire informatievoorziening (SOD I of vergelijkbaar)
  • Minimaal 1 jaar werkervaring binnen het vakgebied
  • Ervaring met het werken met een DMS

Je herkent je in de volgende competenties:

  • verantwoordelijkheid
  • analytisch vermogen
  • klantgerichtheid
  • nauwkeurigheid

Wat bieden wij
VrZW is een bijzondere en ambitieuze organisatie. Wij lopen voorop als het gaat om veiligheid in de regio. Wij groeien in onze slagvaardigheid, staan voor professionaliteit en zijn zichtbaar en sterk in samenwerking met partners én burgers. We werken continue aan verbetering en dat doen we met elkaar. Werken bij Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland betekent dat je, gebruikmakend van jouw talenten, een unieke bijdrage levert aan de veiligheid in de regio.

We bieden je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals:

  • een bruto salaris van maximaal € 3.376,00 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek) (schaal 8 CAR-UWO);
  • een Individueel Keuze Budget (IKB, 17,05% van je salaris), dat je kunt laten uitbetalen of kunt inzetten voor flexibele arbeidsvoorwaarden;
  • een goede pensioenregeling en deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering.

We bieden een tijdelijke aanstelling voor 18 uur per week en de duur van 2 jaar. Bij deze functie hoort de HR21 functie medewerker gegevens III.

Inlichtingen en sollicitaties
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met David Naaraat, teamleider informatievoorziening en ICT (06-11396307).

Als veiligheidsregio willen we midden in de samenleving staan. Om iets te kunnen betekenen, is het belangrijk dat we de samenleving begrijpen. Daar hebben we divers personeel voor nodig. Hier houden we rekening mee in de selectieprocedure.

Deze vacature is intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Tot de interne doelgroep behoren medewerkers met een beroepsaanstelling en/of een aanstelling als vrijwilliger bij VrZW óf medewerkers met een aanstelling bij één van de gemeenten binnen de veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland.

Ben je geïnteresseerd in de functie van medewerker documentaire informatievoorziening?
Stuur dan uiterlijk op 9 september a.s. je sollicitatiebrief en cv via werkenbij@vrzw.nl. De sollicitatiegesprekken worden in week 38 gepland. We vragen je hier rekening mee te houden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Zaandam-Prins Bernhardplein
Prins Bernhardplein 112
1508 XB Zaandam
075-6811811
Wij gebruiken cookies