Medewerker documentaire informatievoorziening

36 uur per week

In deze functie:

  • adviseer je medewerkers, MT en bestuur over het optimaliseren van de documentaire informatievoorziening
  • beheer je het digitale en fysieke archief
  • ben je functioneel beheerder van het documentair management systeem (DMS)
  • werk je zelfstandig en ben je van alle markten op het vakgebied thuis

Jouw werkdag
Na jouw eerste kop koffie ga je met je collega’s van risicobeheersing in gesprek. Je neemt met hen de processtappen door rondom de evenementenadvisering. Da’s een eerste stap om te komen tot een optimale inrichting van het DMS voor dit proces. Terug achter je bureau zie je dat in Topdesk een informatieverzoek is binnengekomen. Een collega wil graag weten welk brandveiligheidsadvies wij in het verleden op een pand hebben gegeven. Je helpt je collega op weg en gaat daarna aan de slag met de veranderingen in de archiefwet. Je rondt hiervoor een conceptadvies af voor het bestuur en mailt dat naar je teamleider.

Na een frisse neus te hebben gehaald in je lunchpauze ga je ’s middags in gesprek met een leidinggevende. Je neemt lopende dossiers en contracten door en adviseert over doorlooptijden. Je signaleert dat een proces op onderdelen niet goed loopt. Een kleine aanpassing aan de achterkant van het DMS kan dit verhelpen. Hier moet je morgen echt even voor gaan zitten.

Voordat je naar huis gaat zie je dat je teamleider akkoord is met jouw conceptadvies voor het bestuur. Je kan ook hier morgen mee verder, fijn! Saai? Geen moment. Daar zorgen een organisatie én vakgebied in ontwikkeling wel voor!

Spreekt dit je aan? Dan zoeken we jou!

Heb jij het in je?
In deze functie is het belangrijk dat je :

  • een HBO werk- en denkniveau hebt
  • beschikt over het diploma SOD II of vergelijkbaar
  • ruime relevante werkervaring hebt in archiefbeheer binnen een overheidsorganisatie. Ervaring in functioneel beheer van een DMS is een pré.
  • stevig in je schoenen staat: je hebt ervaring met het creëren van draagvlak voor informatievoorziening
  • de verschillen tussen jou en je collega’s waardeert en openstaat voor meningen van anderen.

Bij VrZW kun je rekenen op:
Een salaris van maximaal € 3968,- bruto per maand, afhankelijk van je diploma’s en ervaring (schaal 9 bij een 36-urige werkweek).

We bieden je een tijdelijk dienstverband van een jaar. Functioneer je goed? Dan bieden we je na een jaar een vast dienstverband. Naast je salaris ontvang je een vrij besteedbaar budget van 17.05% van je salaris. Dit kun je laten uitbetalen of bijvoorbeeld inzetten voor het kopen van verlof. 
VrZW kent een goede reiskostenregeling. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Hier maak je met je leidinggevende afspraken over. We organiseren allerlei laagdrempelige activiteiten op dit gebied. Zo heb je tijdens de week van de mobiliteit onder andere de mogelijkheid om bij andere organisaties in de keuken te kijken en workshops over persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Word jij onze nieuwe collega?
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt tot en met 5 januari a.s. reageren via onderstaande knop. 
De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 15 januari a.s.

Heb je vragen over deze vacature? 
Neem dan even contact op met David Naaraat, teamleider Informatievoorziening en ICT, 0611396307

Werken bij VrZW
Binnen Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland werken brandweer, politie, GHOR en gemeenten van de regio Zaanstreek-Waterland samen aan de voorbereiding op en bestrijding van incidenten, crises en rampen. Meer weten? Op vrzw.nl vertellen we je er alles over.

Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland staat midden in de samenleving. Wij werken hard aan een open cultuur met ruimte voor divers talent. Divers samengestelde teams presteren beter. Voor ons is diversiteit meer dan alleen het verschil tussen man en vrouw. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en de manier van denken. Ons streven is dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Zaandam-Prins Bernhardplein
Prins Bernhardplein 112
1508 XB Zaandam
088 - 751 20 00

Delen