Medewerker documentaire informatievoorziening

Wil jij werken aan een sterke en veilige regio? Binnen Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland (VrZW) werken brandweer, politie, GHOR en gemeenten van de regio Zaanstreek-Waterland samen aan de voorbereiding op en bestrijding van incidenten, crises en rampen.

De afdeling

De afdeling bedrijfsvoering speelt als partner van collega’s in het primaire proces een belangrijke rol. Een slagvaardige organisatie kan immers niet zonder een toegesneden ondersteuning. De afdeling bedrijfsvoering ondersteunt de andere afdelingen op het gebied van personeel, inkoop, organisatie, financiën, automatisering, communicatie en huisvesting. De organisatie is volop in beweging, de afdeling bedrijfsvoering is vol ambitie om de organisatieontwikkeling verder vorm te geven.

Het team

Vanuit het team Informatievoorziening en ICT vindt de regie op de informatievoorziening plaats.
Het doel is dat de medewerkers altijd kunnen beschikken over de juiste informatie en dat deze waar nodig gedeeld kan worden met burgers en andere organisaties.

De afdeling bedrijfsvoering is voor het team Informatievoorziening en ICT op zoek naar een:

Medewerker documentaire informatievoorziening
(voor de duur van 2 jaar) (voor 18 uur per week)

Wie zoeken wij

Als medewerker documentaire informatievoorziening (DIV) maak je informatie inzichtelijk en toegankelijk.
Zo werk je aan dossiervorming, vernietiging en beheer van analoge en digitale documenten.
Hierbij pas je de archiefwet toe en maak je gebruik van vastgestelde procedures, zoals de Selectielijst gemeenten en intergemeentelijke organen 2017. Ook ondersteun je collega’s bij het gebruik van het Document Management Systeem (DMS).

Wil jij jouw actieve bijdrage leveren aan het verwerken van onze informatiestromen? En ben je 18 uur per week beschikbaar? Lees dan verder, we hebben een mooi aanbod voor je!

Wat verwachten wij

Wij verwachten dat je voldoet aan de volgende functie eisen:

  • Mbo opleiding op het gebied van documentaire informatievoorziening (SOD I of vergelijkbaar)
  • Minimaal 1 jaar werkervaring binnen het vakgebied
  • Ervaring met het werken met een DMS

Je herkent je in de volgende competenties:

  • verantwoordelijkheid
  • analytisch vermogen
  • klantgerichtheid
  • nauwkeurigheid

Wat bieden wij

VrZW is een bijzondere en ambitieuze organisatie. Wij lopen voorop als het gaat om veiligheid in de regio. Wij groeien in onze slagvaardigheid, staan voor professionaliteit en zijn zichtbaar en sterk in samenwerking met partners én burgers. We werken continue aan verbetering en dat doen we met elkaar. Werken bij Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland betekent dat je, gebruikmakend van jouw talenten, een unieke bijdrage levert aan de veiligheid in de regio.

We bieden je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals:
• een bruto salaris van maximaal € 3.376,00 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek) (schaal 8 CAR-UWO);
• een Individueel Keuze Budget (IKB, 17,05% van je salaris), dat je kunt laten uitbetalen of kunt inzetten voor flexibele arbeidsvoorwaarden;
• een goede pensioenregeling en deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering.

We bieden een tijdelijke aanstelling voor 18 uur per week en de duur van 2 jaar.
Bij deze functie hoort de HR21 functie medewerker gegevens III.

Inlichtingen en sollicitaties

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Alex l’Ami, medewerker informatievoorziening (06 156 793 65).
Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland staat midden in de samenleving. Daarom zetten wij in op meer diversiteit binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open cultuur met ruimte voor divers talent. Voor ons is diversiteit meer dan alleen het verschil tussen man en vrouw. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en de manier van denken. Ons streven is daarom dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen.

Deze vacature is intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Tot de interne doelgroep behoren medewerkers met een beroepsaanstelling en/of een aanstelling als vrijwilliger bij VrZW óf medewerkers met een aanstelling bij één van de gemeenten binnen de veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland.

Ben je geïnteresseerd in de functie van medewerker documentaire informatievoorziening?
Stuur dan uiterlijk op 28 december 2019 je sollicitatiebrief en cv via werkenbij@vrzw.nl, onder vermelding van vacaturenummer 2018.50. De sollicitatiegesprekken worden in januari 2019 gepland. We vragen je hiermee rekening te houden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Zaandam-Prins Bernhardplein
Prins Bernhardplein 112
1508 XB Zaandam
075-6811811
Wij gebruiken cookies