Medewerker beheer oefencentrum


 36 uur per week

In deze functie:

 • ben jij het eerste aanspreekpunt tijdens trainingen in het trainingscentrum van VrZW
 • verzorg en beheer je het oefenmateriaal/materieel van het team Vakbekwaam
 • verricht je onderhoudswerkzaamheden en kleine reparaties in en rond het trainingscentrum
 • bereid je oefeningen en of opleidingen voor, conform een vastgesteld scenario zowel op locatie als in het trainingscentrum
 • treed je op als veiligheidsfunctionaris.

Jouw werkdag
De werkdag in het trainingscentrum begint om 07.30 uur met een verse bak koffie. Je neemt de dag door met de aanwezige collega’s. Vervolgens ga je naar je werkplek en check je de mail. In het registratie programma “TOPdesk” controleer je of er reserveringen of bestellingen binnen zijn gekomen. Daarna check je het oefenmateriaal. Eventuele defecten repareer je, of meld je bij de technische dienst. Je bent proactief en laat niet alles van het laatste moment afhangen. Je zorgt dat de aangevraagde oefenmaterialen op tijd klaar staan en dat binnengekomen zendingen direct worden gecontroleerd en opgeruimd. Zijn er zaken die snel afgehandeld moeten worden, dan zorg jij dat het allemaal correct wordt opgelost. In de middag komt er een externe klant oefenen in het centrum. Jij bent hun eerste aanspeekpunt en zorgt ervoor dat het hen aan niets ontbreekt om hun oefening goed te laten verlopen. Mocht er zich een calamiteit voordoen tijdens een oefenmoment dan ben jij degene die ervoor zorgdraagt dat de benodigde diensten worden gewaarschuwd. Aan het eind van de dag werk je de administratie nog even bij voordat je naar huis gaat.

Spreekt dit je aan? Dan zoeken we jou!

Heb jij het in je?

In deze functie is het belangrijk dat je :

 • een relevante opleiding hebt op MBO niveau
 • werkervaring hebt met Word, Exel en Veiligheidspaspoort
 • goed kunt plannen en controleren
 • in het bezit bent van rijbewijs C
 • de verschillen tussen jou en je collega’s waardeert en openstaat voor meningen van anderen
 • goed mondeling en schriftelijk kunt communiceren
 • affiniteit hebt met een vrijwilligersorganisatie én werken buiten kantoortijden voor jou geen probleem is.

Bij VrZW kun je rekenen op:
Een salaris van maximaal € 2846,- bruto per maand (schaal 6), afhankelijk van je diploma’s en ervaring bij een 36-urige werkweek. Naast je salaris ontvang je een vrij besteedbaar budget van 17.05% van je salaris. Dit kun je laten uitbetalen of bijvoorbeeld inzetten voor het kopen van verlof. VrZW kent een goede reiskostenregeling. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Hier maak je met je leidinggevende afspraken over.

Je krijgt een tijdelijk dienstverband van een jaar. Functioneer je goed? Dan bieden we je na een jaar een vast dienstverband.

Word jij onze nieuwe collega?
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt tot 24 juni a.s. reageren via https://vrzw.recruitee.com/o/medewerker-beheer-oefencentrum. De sollicitatiegesprekken zijn gepland in week 27.

Deze vacature staat zowel intern als extern open, bij gelijke geschiktheid gaat de interne kandidaat voor.

Heb je vragen over deze vacature? 
Neem dan even contact op met Kees van Beusekom, teamleider Vakbekwaamheid  (06-51326195).

Werken bij VrZW
Binnen Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland werken brandweer, politie, GHOR en gemeenten van de regio Zaanstreek-Waterland samen aan de voorbereiding op en bestrijding van incidenten, crises en rampen. Meer weten? Op www.vrzw.nl vertellen we je er alles over.

 

Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland staat midden in de samenleving. Wij werken hard aan een open cultuur met ruimte voor divers talent. Divers samengestelde teams presteren beter. Voor ons is diversiteit meer dan alleen het verschil tussen man en vrouw. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en de manier van denken. Ons streven is dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Zaandam-Prins Bernhardplein
Prins Bernhardplein 112
1508 XB Zaandam
088 - 751 20 00

Delen