Managementassistent B

Wil jij werken aan een sterke en veilige regio?
Binnen Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland (VrZW) werken brandweer, politie, GHOR en gemeenten van de regio Zaanstreek-Waterland samen aan de voorbereiding op en bestrijding van incidenten, crises en rampen.

De afdeling
De Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie (GHOR) coördineert de geneeskundige hulpverlening in ramp- en crisissituaties en bij grootschalige evenementen. Zij stemt af met betrokken partijen in de zorg (witte keten) en de brandweer, politie en gemeenten. Als er geen ramp of crisis is, richt de GHOR zich op advisering en informatievoorziening op dit terrein van openbaar bestuur en zorginstellingen. Ook is de GHOR betrokken bij het opstellen en beoefenen van procedures voor het optreden tijdens een ramp of crisis.

Op dit moment voert de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland de GHOR-taken uit voor VrZW. Als gevolg van regionale en landelijke ontwikkelingen op het gebied van (opgeschaalde) veiligheid, gezondheid en het sociaal domein heeft het Algemeen Bestuur Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland besloten tot het inrichten van een eigen GHOR-organisatie. De medewerkers van de GHOR komen in dienst bij VrZW en worden inhoudelijk aangestuurd door de directeur Publieke Gezondheid (DPG). Zij zullen het komende jaar het eigen GHOR-bureau opbouwen, onder leiding van een teamleider.

Voor dit team zijn wij op zoek naar:

Managementassistent B
(voor 28 uur per week)

Wie zoeken wij
Wij zoeken een gedreven, enthousiaste en proactieve managementassistent die de secretariële ondersteuning van de teamleider GHOR en het GHOR-bureau verzorgt (20 uur per week). Dit betekent dat je onder meer verantwoordelijk bent voor het agendabeheer, de correspondentie, het plannen, organiseren en notuleren van vergaderingen en bijeenkomsten. Denk daarbij aan bijeenkomsten met ketenpartners uit de zorg, evaluaties na inzetten en het inplannen van oefenmomenten. Ook zijn er uiteraard ondersteunende administratieve taken, bijvoorbeeld op het gebied van bestellingen en financiën. En tot slot facilitaire taken, onder meer rond het Actiecentrum.

Je hebt affiniteit met Zorg en Veiligheid en met een operationele organisatie. Je weet in verschillende situaties makkelijk de juiste toon te vinden.
Ook zoeken we iemand die het leuk vindt om aan het begin te staan van een nieuw team en het GHOR-bureau helpt op te bouwen. Je brengt ook je ideeën naar voren over hoe zaken in te richten en efficiënt te organiseren.

De GHOR staat met haar ene been in de organisatie VrZW, maar met haar andere been in de GGD ZW. Dat betekent niet alleen dat er twee verschillende werklocaties zijn, maar ook verschillende digitale systemen. Je vindt handig je weg in beide organisaties en weet zaken efficiënt te stroomlijnen. Kortom: je bent een spil in het bureau en de teamleider en je collega's kunnen op jou bouwen.

Daarnaast versterk je het team van managementassistenten van VrZW (8 uur per week). Je voert secretariële en administratieve taken uit voor diverse andere afdelingen binnen VrZW.

Wat verwachten wij
We verwachten dat je voldoet aan de volgende functie-eisen:

  • een secretariële opleiding op minimaal MBO-niveau
  • minimaal 3 jaar werkervaring als management assistent
  • ruime ervaring en kennis van het MS Office-pakket

Je herkent je in de volgende competenties

  • je kunt goed plannen en organiseren
  • je bent flexibel en kunt goed schakelen
  • je werkt zowel zelfstandig als in teamverband
  • je toont initiatief
  • je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

Wat bieden wij?
Als managementassistent van het GHOR-bureau staat je bij VrZW een leuke en afwisselende functie te wachten, waarbij een salaris is bepaald, afhankelijk van kennis en ervaring, van maximaal € 2.816,00 bruto per maand (schaal 7) bij een 36-urige werkweek. Wij bieden je daarnaast een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • een Individueel Keuze Budget ( van 17,05% van je salaris), dat je kunt laten uitbetalen of kunt inzetten voor flexibele arbeidsvoorwaarden
  • een goede pensioenregeling en deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering

Het betreft een vaste functie voor 28 uur, met een aanstelling bij wijze van proef voor 1 jaar. Je werkt op twee locaties: Prins Bernhardplein 112 (VrZW) en Vurehout 2 (GGD ZW) te Zaandam.

Inlichtingen en sollicitaties
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ria Logtenberg, kwartiermaker GHOR. Tel. 06-106 59 509. Dit kan tot 21 december. Ook kan je een beeld van het beleidsterrein krijgen op de websites van VrZW https://www.veiligheidsregiozaanstreekwaterland.nl/organisatie/ghor-zaanstreek-waterland.html en GHOR Amsterdam-Amstelland, die deze taak op dit moment uitvoert http://www.ghor-amsterdam-amstelland.nl/ghor-bureau .

Deze vacature is intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Tot de interne doelgroep behoren medewerkers met een beroepsaanstelling en/of een aanstelling als vrijwilliger bij VrZW, medewerkers met een aanstelling bij één van de gemeenten binnen de veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland en medewerkers van de GGD Zaanstreek-Waterland.

Heb je interesse en wil je de GHOR en VrZW komen versterken als managementassistent B? Stuur dan je motivatiebrief en cv uiterlijk op 18 januari a.s. naar werkenbij@vrzw.nl onder vermelding van vacaturenummer 201901.

De sollicitatiegesprekken worden gepland in de periode van 18 januari tot en met 8 februari. We vragen je daar alvast rekening mee te houden wanneer je solliciteert.
Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland staat midden in de samenleving. Daarom zetten wij in op meer diversiteit binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open cultuur met ruimte voor divers talent. Voor ons is diversiteit meer dan alleen het verschil tussen man en vrouw. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en de manier van denken. Ons streven is daarom dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Zaandam-Prins Bernhardplein
Prins Bernhardplein 112
1508 XB Zaandam
088 - 751 20 00

Delen