Functioneel beheerder

Wil jij werken aan een sterke en veilige regio?
Binnen Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland (VrZW) werken brandweer, politie, GHOR en gemeenten van de regio Zaanstreek-Waterland samen aan de voorbereiding op en bestrijding van incidenten, crises en rampen.

De afdeling Bedrijfsvoering is voor het team informatievoorziening en ICT op zoek naar een:

Functioneel beheerder m/v
(voor 36 uur per week)

De afdeling
De afdeling Bedrijfsvoering adviseert en ondersteunt de andere afdelingen op het gebied van personeel, inkoop, organisatie, financiën, facilitaire zaken, informatievoorziening, automatisering, archivering en communicatie.

Het team
In het team informatievoorziening en ICT komen alle informatie gerelateerde taken van de organisatie samen: informatiemanagement, functioneel beheer van bedrijfsbrede applicaties, ICT, documentaire informatievoorziening en archivering. Vanuit dit team vindt de organisatie brede regie op de informatievoorziening plaats. Het doel is dat de organisatie voortdurend tijdig kan beschikken over juiste en actuele informatie.

Wie zoeken wij
Als functioneel beheerder zorg je ervoor dat de applicaties zijn ingericht naar de wensen van de gebruikers. Om te weten wat daarvoor nodig is, heb je goed en prettig contact met gebruikers. Je geeft gebruikerstrainingen en maakt handleidingen. Je volgt relevante ontwikkelingen op de voet en kijkt of deze interessant zijn voor VrZW.
Je gaat ook aan de slag als webmaster. Samen met je collega’s van communicatie zorg je ervoor dat onze digitale communicatiefunctionaliteiten en online toepassingen, zoals onze website, intranet, extranet en social media, werkend zijn en blijven.
De uitwisseling van informatie tussen diverse toepassingen wordt steeds belangrijker. Dat is voor jou geen nieuws. Je doorziet hierbij het belang van een goede samenwerking met de key users, collega functioneel beheerders en data-analist.
Je hebt regelmatig contact met softwareleveranciers en zorgt ervoor dat wijzigingen en upgrades goed worden doorgevoerd.

Wat verwachten wij
Je hebt een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en werkervaring als functioneel beheerder en webmaster. Je hebt kennis van en ervaring met Topdesk, een CMS en Youforce. Je legt makkelijk contact en weet op een prettige manier informatie over te brengen. Je kunt je goed inleven in anderen, waardoor je weet waar de behoefte ligt in de applicaties die je beheert. Je kunt goed analyseren en bent gebruikers een stap voor.

Wat bieden wij
Afhankelijk van je kennis en ervaring bieden we je maximaal € 3.805,00 bruto per maand (schaal 9 bij een 36-urige werkweek). Naast je salaris ontvang je een vrij besteedbaar budget van 17.05% van je salaris. Dit kun je laten uitbetalen of bijvoorbeeld inzetten voor het kopen van verlof. VrZW kent een goede reiskostenregeling en biedt mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
Je krijgt een tijdelijke dienstverband van een jaar. Functioneer je goed? Dan bieden we je daarna een vast dienstverband.

Inlichtingen en sollicitaties

Voor meer informatie over de functie, kun je, contact opnemen met David Naaraat (088-7512350)
Ben je geïnteresseerd in de functie van functioneel beheerder stuur dan uiterlijk op 21 juli a.s. je sollicitatiebrief en cv via https://vrzw.recruitee.com/o/functioneel-beheerder . De sollicitatiegesprekken worden gepland in week 34. We vragen je daar alvast rekening mee te houden.

De vacature is intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang. Tot de interne doelgroep behoren medewerkers met een beroepsaanstelling en/of een aanstelling als vrijwilliger bij VrZW óf medewerkers met een aanstelling bij één van de gemeenten binnen de veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland.

Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland staat midden in de samenleving. Wij werken hard aan een open cultuur met ruimte voor dirs talent. Divers samengestelde teams presteren beter. Voor ons is diversiteit meer dan alleen het verschil tussen man en vrouw. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en de manier van denken. Ons streven is dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen. Wij roepen specifiek vrouwen en mensen met een migratie-achtergrond op, om op deze vacature te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Delen