Facilitair coördinator

32 uur per week

In deze functie:

 • bewaak je de voortgang van facilitaire meldingen in TOPdesk, afkomstig van de 23 locaties
 • beheer je de facilitaire contracten voor onderhoud en services
 • adviseer je op facilitaire vraagstukken
 • kom je proactief met voorstellen ter verbetering van werkprocessen en systemen en implementeer je deze verbeteringen
 • participeer je in projecten.

Jouw werkdag
Je start de dag met het doornemen van de openstaande facilitaire meldingen in Topdesk. Je ziet dat de doorlooptijd van de meldingen afneemt en de tevredenheid van de interne klanten toeneemt. Je aanpak heeft dus effect! Voor de meldingen die nog stagneren, zoek je uit wat de knelpunten zijn en hoe deze verholpen kunnen worden.

Je gaat verder met het uitwerken van een voorstel om de contracten voor dagelijks onderhoud van onze 23 locaties in hooguit 4 mantelovereenkomsten onder te brengen. Nu schakelen we daar teveel partijen voor in. Je spart nog even met de facilitair adviseur en de inkoopadviseur over de aanpak.

Na de lunch heb je een overleg over de aanbesteding voor schoonmaak en catering. Gelukkig kun je al heel wat actiepunten afvinken en loopt alles op schema.

Voor je naar huis gaat neem je contact op met twee postcoördinatoren. Zij maken melding van een paar onderhoudsproblemen. Omdat de uitrukfunctie van de posten altijd prioriteit heeft, wil je ze niet te lang laten wachten op bericht!

Dit is een voorbeeld van een werkdag. Jouw volgende werkdag? Die kan er zomaar heel anders uitzien. 

Spreekt dit je aan? Dan zoeken we jou!

Heb jij het in je?
In deze functie is het belangrijk dat je:

 • een opleiding op HBO-niveau hebt, bij voorkeur op gebied van facility management
 • aantoonbare en relevante werkervaring hebt (minimaal 3 jaar) in een soortgelijke functie
 • kennis van TOPdesk hebt of dit programma rap kunt doorgronden
 • theoretische en juridische kennis hebt van contractering en contractbeheer
 • structuur weet aan te brengen en gericht bent op ‘continue leren en verbeteren’ van de werkprocessen
 • overtuigingskracht hebt en goed in contact met je collega’s staat
 • initiatief durft te nemen en doortastend bent.

Bij VrZW kun je rekenen op: 
Een salaris van 4.450,00 bruto per maand, afhankelijk van je diploma’s en ervaring (maximaal schaal 10 bij een 36-urige werkweek).

Naast je salaris ontvang je een vrij besteedbaar budget van 17.05% van je salaris. Dit kun je laten uitbetalen of bijvoorbeeld inzetten voor het kopen van verlof. VrZW kent een goede reiskostenregeling. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Hier maak je met je leidinggevende afspraken over.

Je krijgt een tijdelijk dienstverband van een jaar. Na dit jaar bekijken we of een vast dienstverband mogelijk is. 
Het betreft een nieuwe functie met een tijdelijke inschaling. Bij (eventuele) omzetting naar een vast dienstverband zal de functie definitief worden gewaardeerd en ingedeeld.

Word jij onze nieuwe collega?
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt tot en met 21 juni a.s. reageren via deze link. Natuurlijk volgen we de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat het eerste sollicitatiegesprek in principe een videogesprek is. Dit eerste gesprek staat gepland op 25 juni aanstaande.

Heb je vragen over deze vacature? 
Neem dan contact op met Anneke Kaijer, facilitair adviseur, via 06-29608372 of Jaap Pranger, teamleider, via 06-11886017.

Werken bij VrZW
Binnen Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland werken brandweer, politie, GHOR en gemeenten van de regio Zaanstreek-Waterland samen aan de voorbereiding op en bestrijding van incidenten, crises en rampen. Meer weten? Op www.vrzw.nl vertellen we je er alles over.

Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland staat midden in de samenleving. Wij werken hard aan een open cultuur met ruimte voor divers talent. Divers samengestelde teams presteren beter. Voor ons is diversiteit meer dan alleen het verschil tussen man en vrouw. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en de manier van denken. Ons streven is dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen. Wij roepen specifiek vrouwen en mensen met een migratie-achtergrond op om op deze vacature te reageren.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Zaandam-Prins Bernhardplein
Prins Bernhardplein 112
1508 XB Zaandam
088 - 751 20 00

Delen