Coördinerend medewerker brandweerzorg

(36 uur per week)
 

In deze functie:

  • ben je de verbindende schakel tussen de 23 brandweerposten in de regio en het bureau ondersteuning brandweerzorg (BOBZ)
  • bewaak je de voortgang van gemaakte afspraken binnen het BOBZ
  • vertaal je brandweerbeleid naar kaders en richtlijnen

Wat ga je doen?
Jouw dag begint met een check in Topdesk. Je kijkt of er nieuwe meldingen zijn binnengekomen van de postcoördinatoren. Je zorgt ervoor dat de juiste collega’s de meldingen oppakken en afhandelen.
Later op de ochtend staat een werkoverleg gepland met het BOBZ. Binnen het BOBZ faciliteren en ondersteunen jullie de brandweerposten zodat deze zelfstandig kunnen opereren. Jullie nemen de werkzaamheden door en maken afspraken over de taakverdeling. Je kunt een aantal collega’s op weg helpen met vragen over roosterplanning. Na de lunch loop je even een rondje langs collega’s uit andere teams. Je weet als geen ander hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn en van elkaar te weten waar je mee bezig bent. Als netwerker in hart en nieren krijg je hier energie van! Vanmiddag ga je aan de slag met de voorbereidingen op de aanstaande selectieronde voor nieuwe vrijwilligers. Je stroopt je mouwen op en zorgt ervoor dat alle betrokkenen in dit nieuwe proces weten wat er van hen verwacht wordt. En je agenda voor morgen? Die ziet er heel anders uit! Met het repressief gebiedsoverleg in de avond en een bijdrage als informant voor een beoordelingsgesprek van een medewerker uit het BOBZ.

Ben jij de spin in het web die van afwisseling houdt? Dan zoeken we jou!

Heb jij het in je?
In deze functie is het belangrijk dat je :

  • beschikt over een HBO werk- en denkniveau
  • ervaring hebt in het vertalen van beleid naar uitvoering
  • een goede kennis hebt van een brandweerorganisatie
  • beschikt over uitstekende sociale vaardigheden
  • beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
  • ervaring hebt als projectmedewerker in een faciliterende en ondersteunende rol
  • affiniteit hebt met een vrijwilligersorganisatie én werken buiten kantoortijden voor jou geen probleem is

Bij VrZW kun je rekenen op:
Een salaris van maximaal € 3968,00 bruto per maand, afhankelijk van je diploma’s en ervaring (schaal 9 bij een 36-urige werkweek). Naast je salaris ontvang je een vrij besteedbaar budget van 17.05% van je salaris. Dit kun je laten uitbetalen, of bijvoorbeeld inzetten voor het kopen van verlof. VrZW kent een goede reiskostenregeling. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Hier maak je met je leidinggevende afspraken over.

De mogelijkheid bestaat dat je wordt ingezet in de repressieve dienst VrZW (flexibele schil). Afhankelijk van opleiding en ervaring word je dan ingezet als manschap of als bevelvoerder. Voorwaarde is dat je een aanstelling hebt als vrijwilliger bij VrZW.

Je krijgt een tijdelijk dienstverband van een jaar. Functioneer je goed? Dan bieden we je na een jaar een vast dienstverband. Het betreft een nieuwe functie met een tijdelijke inschaling. Na één jaar zal de functie definitief worden gewaardeerd en ingedeeld.

Word jij onze nieuwe collega?
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt tot en met 7 juni a.s. reageren via deze link. Natuurlijk volgen we de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat het eerste sollicitatiegesprek in principe een videogesprek is.

Heb je vragen over deze vacature? 
Neem dan even contact op met Robin Alblas, teamleider cluster west (088-7512102 ).

Werken bij VrZW
Binnen Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland werken brandweer, politie, GHOR en gemeenten van de regio Zaanstreek-Waterland samen aan de voorbereiding op en bestrijding van incidenten, crises en rampen. Meer weten? Op vrzw.nl vertellen we je er alles over.

Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland staat midden in de samenleving. Wij werken hard aan een open cultuur met ruimte voor divers talent. Divers samengestelde teams presteren beter. Voor ons is diversiteit meer dan alleen het verschil tussen man en vrouw. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en de manier van denken. Ons streven is dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen. Wij roepen specifiek vrouwen en mensen met een migratie-achtergrond op om op deze vacature te reageren.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Zaandam-Prins Bernhardplein
Prins Bernhardplein 112
1508 XB Zaandam
088 - 751 20 00

Delen