Adviseur/projectleider kwaliteit

De afdeling bedrijfsvoering zoekt een:

 

Adviseur/projectleider kwaliteit


voor 30-36 uren per week
(vooralsnog voor de duur van een jaar)

In deze functie:

 • adviseer je management, projectleiders en proceseigenaren over organisatie- en verandervraagstukken;
 • bevorder je het planmatig werken door te adviseren over projectopzet en projectuitvoering en projectbeheersing;
 • werk je samen met collega’s aan de opzet en bewaking van organisatiejaarplan en afdelingsplannen;
 • bevorder je het concept van ‘continue leren en verbeteren’ in de organisatie.

Jouw werkdag
Je start de dag met een bijeenkomst van de werkgroep planmatig werken. Je bespreekt met de werkgroep aan welke criteria een project moet voldoen om in het projectdashboard te worden opgenomen. Ook staat de voorbereiding van de training voor het MT op het programma. Met deze training wil je het MT meenemen in de rol van opdrachtgever en de kern van het ‘nieuwe’ planmatig werken. Aansluitend bespreek je met de extern projectleider hoe je gefaseerd zijn taken overneemt. Na het doornemen van je mail en een gezamenlijke lunch neem je met de directiesecretaris de eerste kwartaalevaluatie van het jaarplan door. Deze evaluatie komt komende week aan de orde in het leidinggevenden overleg. In dit overleg lichten de afdelingshoofden de afwijkingen op hoofdlijnen toe.

De volgende dag ben je bij een scrumsessie met het facilitaire team. Dit team heeft jouw advies gevraagd over de procesvastlegging van het nieuwe huisvestingsconcept. Voordat je naar huis gaat bereid je dit overleg alvast voor.

Dit is een voorbeeld van een werkdag. Jouw volgende werkdag? Die kan er zomaar heel anders uitzien.

Spreekt dit je aan? Dan zoeken we jou!

Heb jij het in je?
In deze functie is het belangrijk dat je :

 • een relevante opleiding op HBO of WO niveau hebt afgerond, bijvoorbeeld op gebied van bestuurskunde, (technische) bedrijfskunde of bedrijfseconomie;
 • kennis van en ervaring hebt met programmatisch en projectmatig werken;
 • aantoonbare en relevante werkervaring hebt in een soortgelijke functie;
 • interesse hebt in en bij voorkeur ervaring hebt bij een organisatie in de veiligheidsketen;
 • structuur weet aan te brengen en gericht bent op ‘continu leren en verbeteren’ in de organisatie;
 • je enthousiasme weet over te brengen op anderen;
 • overtuigingskracht hebt en in contact staat met je collega’s;
 • initiatief durft te nemen en doortastend bent.

Bij VrZW kun je rekenen op:
Een salaris van € 5067,00 bruto per maand (peildatum 1 januari 2020), afhankelijk van je diploma’s en ervaring (maximaal schaal 11 bij een 36-urige werkweek. Naast je salaris ontvang je een vrij besteedbaar budget van 17.05% van je salaris. Dit kun je laten uitbetalen of bijvoorbeeld inzetten voor het kopen van verlof. VrZW kent een goede reiskostenregeling. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Hier maak je met je leidinggevende afspraken over. We organiseren allerlei laagdrempelige activiteiten op dit gebied. Zo organiseren we jaarlijks een summerschool en heb je tijdens de week van de mobiliteit de mogelijkheid om bij andere organisaties in de keuken te kijken.

Je krijgt een dienstverband van één jaar. In de loop van dat jaar moet blijken of de functie van structurele aard is. Een detachering is bespreekbaar.

Word jij onze nieuwe collega?
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt tot 26 november a.s. reageren via deze link. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 4 december aanstaande. Een eventuele tweede gespreksronde vindt plaats op 12 december a.s.

Heb je vragen over deze vacature? 
Neem dan contact op met Jaap Pranger, teamleider financiën en facilitair (tel. 06-11886017).

Werken bij VrZW
Binnen Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland werken brandweer, politie, GHOR en gemeenten van de regio Zaanstreek-Waterland samen aan de voorbereiding op en bestrijding van incidenten, crises en rampen. Meer weten? Op www.vrzw.nl vertellen we je er alles over.

Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland staat midden in de samenleving. Daarom zetten wij in op meer diversiteit binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. We werken hard aan een open cultuur met ruimte voor divers talent. Voor ons is diversiteit meer dan alleen het verschil tussen man en vrouw. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en de manier van denken. Ons streven is dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Zaandam-Prins Bernhardplein
Prins Bernhardplein 112
1508 XB Zaandam
088 - 751 20 00

Delen