Adviseur administratieve organisatie (AO) en interne controle (IC) (32 uur per week)

Wil jij werken aan een sterke en veilige regio?
Binnen Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland (VrZW) werken brandweer, politie, GHOR en gemeenten van de regio Zaanstreek-Waterland samen aan de voorbereiding op en bestrijding van incidenten, crises en rampen.

De afdeling
De afdeling bedrijfsvoering speelt als partner van de collega’s in het primaire proces een belangrijke rol. Een slagvaardige organisatie kan immers niet zonder een toegesneden ondersteuning. De afdeling bedrijfsvoering ondersteunt de andere afdelingen op het gebied van personeel, inkoop, organisatie, financiën, automatisering, communicatie en huisvesting. De organisatie is volop in beweging, de afdeling bedrijfsvoering is vol ambitie om de organisatieontwikkeling verder vorm te geven.

Het team
Het team financiën plus is een divers samengesteld team van betrokken en gedreven professionals. Het is verantwoordelijk voor advies en beheer op het gebied van financiën, interne controle, inkoop, facilitair/huisvesting, kwaliteit/arbo en juridisch/verzekeringen. Het team ontwikkelt zowel beleidsmatig als beheersmatig steeds verder door.

VrZW is voor het team financiën plus op zoek naar een: Adviseur AO/IC (voor 32 uur per week)

Wie zoeken wij?
Als adviseur administratieve organisatie (AO) en interne controle (IC) stel je in samenspraak met de organisatie de risico analyse op en vertaal je deze naar beheersmaatregelen. Je adviseert over procesverbeteringen. Je ondersteunt de proceseigenaren bij het opstellen van procesbeschrijvingen. Je signaleert nieuwe risico’s en bespreekt deze met betrokkenen. Je controleert de genomen beheersmaatregelen op de risico’s en adviseert over verbetervoorstellen aan de proceseigenaar.

Je stelt een intern controleplan op en voert dit plan in samenspraak met de proceseigenaren uit. Je rapporteert aan het management over de voortgang van het controleplan en over de uitkomsten van de uitgevoerde controles. Je fungeert als sparringpartner voor het management en je ondersteunt de accountant tijdens de accountantscontrole.

Je hebt actuele kennis en een duidelijke visie op het gebied van risico’s en administratieve organisatie/ interne controle. Je neemt je collega’s hier op enthousiaste en overtuigende wijze in mee.

Wat verwachten wij?

  • Je hebt een opleiding op HBO niveau afgerond, bijvoorbeeld in de richting accountancy, bedrijfseconomie of bedrijfskunde
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij voorkeur binnen een overheidsorganisatie
  • Je hebt affiniteit met procesmatig denken en ervaring met geautomatiseerde processen en toepassingen

Je herkent je in de volgende competenties:

  • Analytisch
  • Samenwerken
  • Inlevingsvermogen
  • Overtuigingskracht
  • Initiatief

Wat bieden wij?
Wij bieden je een uitdagende functie aan binnen een dynamische organisatie. Er wordt veel van je verwacht; het is een functie met kansen en uitdagingen. Bij deze functie is een salaris bepaald, afhankelijk van kennis en ervaring, van maximaal € 4225,00 bruto per maand (schaal 10) bij een 36-urige werkweek. Bij deze functie hoort de HR21 functie adviseur IV/adviseur financiën B.

Inlichtingen en sollicitaties
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joep Rozendal, afdelingshoofd bedrijfsvoering (075- 681 15 26).

Als veiligheidsregio willen we midden in de samenleving staan. Om iets te kunnen betekenen, is het belangrijk dat we de samenleving begrijpen. Daar hebben we divers personeel voor nodig. Hier houden we rekening mee in de selectieprocedure.

Deze vacature is intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Tot de interne doelgroep behoren medewerkers met een beroepsaanstelling en/of een aanstelling als vrijwilliger bij VrZW óf medewerkers met een aanstelling bij één van de gemeenten binnen de veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland.

Heb je interesse en wil je VrZW komen versterken als adviseur risico’s en beheersing? Stuur dan je motivatiebrief en cv uiterlijk op 8 juli a.s. naar werkenbij@vrzw.nl

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdagmiddag 11 juli a.s. We vragen je daar alvast rekening mee te houden wanneer je solliciteert.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

 

Zaandam-Prins Bernhardplein
Prins Bernhardplein 112
1508 XB Zaandam
075-6811811
Wij gebruiken cookies