Donderdag 30 mei: open dag in de Beemster

Tijdens de jaarlijkse open dag in De Beemster is de brandweer natuurlijk ook van de partij. Brandweerpost Zuidoostbeemster heeft een stand met demonstraties en leuke activiteiten. Kinderen kunnen fietsen knippen. Een ritje met de hoogwerker geeft je een mooi uitzicht over De Beemster. En voor een kijkje in de keuken van de brandweer geven de brandweervrijwilligers demonstraties 'vlam in de pan' en 'autowrakken knippen'.

Gezocht: brandweervrijwilligers

Wil je zelf een keer een autowrak open knippen? Dat kan tijdens deze open dag! Je ervaart dan zelf wat het is om brandweervrijwilliger te zijn. Net als een aantal andere posten binnen onze regio zoeken ook de brandweermensen van post Zuidoostbeemster namelijk nieuwe collega's. Zij vinden het leuk om je tijdens de open dag alles te vertellen over het brandweervak.

Brandweer VR Experience

Ook de Brandweer VR Experience is 30 mei aanwezig. De Brandweer VR Experience is een unieke virtual reality (VR) beleving in 360°. Je leert hoe je brand voorkomt en ervaart wat je moet doen als er brand uitbreekt.

 

 

Donderdag 30 mei: open dag in de Beemster
Multi Functioneel Centrum (MFC), Middenpad 1
Zuidoostbeemster

Delen