Brandweerpost Spijkerboor viert feest

  • Spijkerboor
  • 20 juni 2017

Brandweerpost Spijkerboor bestaat 75 jaar en viert dat op zondag 2 juli in de brandweerpost Spijkerboor aan de Starnmeerdijk 22 in Spijkerboor. De post nodigt iedereen van harte uit om dit feest samen met hen te vieren. 

Van 14:00 tot 16:00 uur zijn er allerlei activiteiten en spelletjes voor jong en oud. Zo kunnen de kleintjes zich vermaken met het brandweer spuitspel en de luchtkussens. Ook nemen de vrijwilligers van Spijkerboor je mee naar het toen en nu van het Vrijwillige Brandweerkorps Spijkerboor met een expositie over 75 jaar brandweer Spijkerboor.

Virtual Reality
Verder kun je in Spijkerboor de nieuwe Brandweer VR Experience van Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland komen beleven. De Brandweer VR Experience is een Virtual Reality (VR) ervaring in 360°. In deze virtuele wereld leer je hoe je brand voorkomt en ervaar je wat je moet doen als er brand uitbreekt.

Hapje en drankje
Aansluitend is er van 16:00 tot 18:00 uur een hapje en een drankje om het feest af te sluiten. Kortom reden genoeg om op 2 juli een bezoekje te brengen aan de brandweerpost Spijkerboor aan de Starnmeerdijk 22 in Spijkerboor!

Delen