Manschappen A/B

Uw veiligheid, Ons werk

Veiligheidsregio Utrecht is een samenwerkingsverband van en voor de 26 Utrechtse gemeenten. Wij zorgen elke dag voor de veiligheid van alle mensen die in de regio wonen en verblijven. Dat doen wij met onze centralisten op de 112-meldkamer, onze brandweermensen en onze collega’s van risicobeheersing, crisisbeheersing en de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio.

Wij zijn er voor de mensen in de samenleving, die rekenen op onze professionaliteit. Onze ambitie is om dat met onze partners steeds beter te doen. Om hieraan een bijdrage te leveren, is de directie Brandweerrepressie afdeling Repressie op zoek naar:

Manschappen A/B m/v

(1 fte manschap B voor de 24 uurs-dienst & 3 fte manschap A flexibel inzetbaar dagdienst/24 uurs-dienst)

36 uur per week (1 fte)

 

Wat ga je doen?

 •  Je voert als Manschap tijdens de incidentbestrijding operationele werkzaamheden uit onder leiding van een bevelvoerder;
 •  Je draagt naast de incidentbestrijding bij aan de paraatheid van personeel, materiaal en materieel;
 •  Je kan in voorkomende gevallen worden ingezet als specialist;
 •  Je volgt de benodigde opleidingen, oefeningen, en trainingen;
 •  Je kunt (in de toekomst) worden ingezet als brandweerduiker.

 

Ben jij dat?

 •  Je hebt een (V)MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een vaktechnische richting;
 •  Je bent in het bezit van het diploma Manschap A;
 •  Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 •  Je bent, bij voorkeur, in het bezit van rijbewijs C, de certificaten brandweerchauffeur en brandweerduiker of bereid deze laatste te behalen;
 •  Je bent duikgeschikt of bereid om in de toekomst opgeleid te kunnen worden tot brandweerduiker.
 •     Daarnaast beschik je over de competenties accuraatheid, samenwerken en je bent stressbestendigheid.

 

Waar ga je werken?

De Directie Brandweerrepressie bestaat uit de Regionale Alarmcentrale Brandweer en de Afdelingen Repressie. De afdeling Repressie heeft drie werkgebieden. Je bent flexibel inzetbaar. Je kunt in de toekomst worden ingezet op verschillende locaties binnen de VRU. De eerste periode word je ingezet in werkgebied 3 (Amersfoort).

 

Wat bieden wij?

Veiligheidsregio Utrecht biedt je een interessante functie aan vol uitdaging in een dynamische omgeving met een prettige werksfeer. Als Manschap A word je ingeschaald in schaal 5 (maximaal €2.599,- per maand) en als manschap B word je ingeschaald in schaal 6 (maximaal €2.729,- per maand) voor 36 uur per week. Daarnaast ontvang je een onregelmatigheidstoelage in de 24 uurs-dienst.

De VRU biedt je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een Individueel Keuze Budget (IKB). Een budget waarmee je jouw arbeidsvoorwaarden kunt inzetten op een manier die aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast heb je 165,6 uur verlof op basis van een 36-urige werkweek. Verder kan je gebruik maken van een ziektekostenverzekering met collectieve korting bij IZA, Menzis en CZ.

 

Informatie en sollicitatie

Informatie over de organisatie vind je op www.vru.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer C. van Nimwegen (Ploegcommandant Amersfoort), via telefoonnummer 088 878 3921.

Veiligheidsregio Utrecht werft mensen met de beste capaciteiten en laat zich niet leiden door culturele achtergrond, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Veiligheidsregio Utrecht is op zoek naar mensen met talent.

Wil je solliciteren? Ga naar ons vacatureplatform en voeg je brief en CV toe. Je sollicitatie en cv dienen uiterlijk binnen te zijn voor 7 oktober 2019. De selectie vind plaats in week 43. De selectie procedure bestaat uit een zwem-, loop-, klimtest en een 24-uurs outdoor bijeenkomst. Daarnaast wordt er een sollicitatiegesprek gevoerd.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld. Door te solliciteren geef je de VRU toestemming voor het verwerken van jouw gegevens. In onze privacyverklaring staat hoe wij zorgen dat jouw gegevens veilig en gericht verwerkt worden.

 

Amersfoort-centrum
Kleine Koppel 112
3812 PG Amersfoort
088-8781000

Delen