Manschap A 24-uursdienst

Veiligheidsregio Utrecht is een samenwerkingsverband van 26 Utrechtse gemeenten op het gebied van brandweerzorg, geneeskun-dige hulpverlening en gemeentelijke crisisbeheersing. Gedreven en trots dragen we samen met onze veiligheidspartners zorg voor het voorkomen en bestrijden van branden, calamiteiten en crises. Iedere dag weer bieden onze medewerkers zorg en veiligheid aan alle inwoners van de regio Utrecht.

Veiligheidsregio Utrecht werkt continu aan het verder verbeteren van de kwaliteit van rampenbestrijding en crisisbeheersing in de regio. Om hieraan bij te dragen, is de directie Brandweerrepressie afdeling Repressie werkgebied 2 op zoek naar:

Manschap A
24 uurs-dienst m/v (5X)

tijdelijk voor de duur van twee jaar
36 uur per week (1 fte)

Wat ga je doen?
- Je voert als Manschap tijdens de incidentbestrijding operationele werkzaamheden uit onder leiding van een bevelvoerder;
- Je draagt naast de incidentbestrijding bij aan de paraatheid van personeel, materiaal en materieel;
- Je kan in voorkomende gevallen worden ingezet als specialist;
- Je volgt de benodigde opleidingen, oefeningen, en trainingen.

Ben jij dat?
-
Je hebt een VMBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een vaktechnische richting;
- Je bent in het bezit van het diploma Manschap A;
- Je bent in het bezit van rijbewijs B;
- Je bent, bij voorkeur, in het bezit van rijbewijs C, de certificaten brandweerchauffeur en brandweerduiker of bereid deze te behalen;
- Daarnaast beschik je over de competenties accuraatheid, samenwerken en je bent stressbestendig.

Waar ga je werken?
De Directie Brandweerrepressie bestaat uit de afdeling Preparatie Centraal, de Regionale Alarmcentrale Brandweer en de Afdelingen Repressie en Preparatie. De afdeling Repressie heeft 3 werkgebieden. Je valt onder afdeling Repressie van werkgebied 2.

Wat bieden wij?
Veiligheidsregio Utrecht biedt je een interessante tijdelijke functie aan voor maximaal twee jaar vol uitdaging in een dynamische omgeving met een prettige werksfeer. De functie is ingedeeld in schaal 5 (maximaal €2561,- bruto per maand) voor 36 uur per week en een onregelmatigheidstoelage. De VRU biedt je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een Individueel Keuze Budget (IKB). Een budget waarmee je jouw arbeidsvoorwaarden kunt inzetten op een manier die aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast heb je 165,6 uur verlof op basis van een 36-urige werkweek. Verder kan je gebruik maken van een ziektekostenverzekering met collectieve korting bij IZA, Menzis en CZ.

Informatie en sollicitatie
Veiligheidsregio Utrecht werft mensen met de beste capaciteiten en laat zich niet leiden door culturele achtergrond, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Veiligheidsregio Utrecht is op zoek naar mensen met talent.

Informatie over de organisatie vind je op www.vru.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Leo de Lange (Hoofd Repressie), tel 088-878 3840 of met Gert-Jan van Vliet (Ploegleider), tel 06-47218176.

Je brief en CV kun je mailen naar: sollicitatie@vru.nl. Wij vragen je je naam en de functienaam in het onderwerp van jouw e-mail te plaatsen. Je sollicitatie en CV dienen uiterlijk binnen te zijn op 2 januari 2018.

De vacature staat gelijktijdig intern en extern, alsmede regionaal (samenwerkingsconvenant ‘Regionale arbeidsmarkt Utrecht’) open. Interne kandidaten hebben voorrang.

Utrecht Tolsteeg
Helling 20
3523 CC Utrecht
088-8781000
Wij gebruiken cookies