Jeugdbrandweerwedstrijden Breukelen

  • Utrecht
  • 30 maart 2016

Elk jaar strijden diverse jeugdbrandweerploegen in competitieverband tegen elkaar, met maar één doel: uitgeroepen worden tot de beste ploeg. Er wordt door 34 ploegen gespeeld op drie wedstrijdbanen. Een mooie uitdaging voor de jeugdleiders en de vele vrijwilligers van de post Breukelen en omliggende posten. Kom jij kijken?


Jeugdbrandweerwedstrijden
Tijdens de jeugdbrandweerwedstrijden wordt de vakbekwaamheid van onze jeugdige collega’s op de proef gesteld. De deelnemende ploegen worden uitgedaagd om hun geleerde vaardigheden in de praktijk te brengen door het bestrijden van een in scene gezet incident. Klinkt als een dagelijkse klus, maar het wordt de ploegen niet makkelijk gemaakt! De jeugdbrandweerwedstrijden bestaan uit verschillende zwaartepunten en zijn door de bedenkers zelf gespeeld, fijngeslepen en nogmaals gecheckt. Alles is in werk gesteld om de jeugdige collega’s een uitdagende oefening voor te schotelen. Aan het einde van de dag wordt de beste ploeg bekendgemaakt. Een titel die iedereen graag op zijn naam wil hebben staan!

Wil je komen kijken?

Wil jij de ploegen aanschouwen in hun strijd om de prijs van de beste ploeg? Je bent van harte welkom in Breukelen (Brouwerij 5).

Leden gezocht!

Naast landelijke bekendheid, ploegen die ons volgen gedurende de dag en bekendheid in het dorp, zijn we in Breukelen ook nog op zoek naar nieuwe leden. Contact opnemen kan via breukelen@jeugdbrandweer.nl 

Een andere keer een kijkje nemen bij de brandweer?

Ook andere posten organiseren vaardigheidstoetsen, jeugdbrandweerwedstrijden en open dagen. Kom je een kijkje nemen?

Delen