Den Dolder zoekt vrijwilligers

  • Utrecht
  • 25 maart 2015

Door natuurlijk verloop heeft de brandweer regelmatig behoefte aan vrijwilligers. Op dit moment is de post Den Dolder op zoek naar nieuwe mensen.

 

Vrijwilligers van de brandweer zijn in het dagelijks leven werkzaam in alle beroepsgroepen. Het zijn mannen en vrouwen die zich willen inzetten voor hulp aan mens en dier, onder niet alledaagse omstandigheden. Deze mensen verrichten het brandweerwerk naast hun reguliere baan.

 

Na een keuring wordt van je verwacht dat je een cursus manschap volgt die je tot een vakbekwaam brandweerman/-vrouw maakt. Om de vaardigheden bij te houden, oefenen wij op de maandagavond.

 

Als vrijwilliger ontvang je een vaste jaarvergoeding en krijg je voor oefenen en uitrukken een uurvergoeding.

 

Wij zoeken twee enthousiaste en verantwoordelijke vrijwilligers (m/v) die stressbestendig zijn, in teamverband kunnen werken, zich betrokken voelen bij hun woon- en/of werkomgeving en zich willen inzetten voor de veiligheid van mens en dier.

Daarnaast woon en/of werk je binnen ons verzorgingsgebied (Den Dolder) en je bent in staat om binnen 4 - 5 minuten na alarmering bij de brandweerpost te zijn.

 

Herken je jezelf in dit profiel? Meld je dan aan.

Delen