We hebben een verrassing voor je!

  • Utrecht
  • 09 maart 2020

VRU brandweer wil niet dat je huis in vuur en vlam staat. Wel snappen we dat studenten het vuurtje van de liefde willen opstoken. Daarom had de brandweer speciaal voor hen een unieke verrassing rond Valentijnsdag: ze konden voor elkaar persoonlijke Valentijnsvideo’s van de brandweer aanvragen. De actie krijgt nu een staartje in de vorm van een rookmelderactie.

Match met de brandweer op Tinder
Bij Valentijnsdag hoort daten. Omdat brandweermannen en -vrouwen in de top-3 van meest populaire beroepen op datingapps staan, speelde deze campagne zich ook af op datingapps als Tinder. Onze brandweerhelden Kim en Viktor zetten daar in de dagen voor Valentijn vele harten in vuur en vlam. Er werd massaal geswiped en gechat. Maar, ze daten alleen brandveilig en spoorden via de datingapps studenten aan om naar brandweer.nl/verrassing te gaan.

Win een rookmelder voor iemand die je lief is
Via brandweer.nl/verrassing konden studenten een persoonlijke video aanvragen voor een ander bij onze brandweerhelden Kim en Viktor. Op Valentijnsdag zelf werden de persoonlijke video’s opgenomen, bewerkt en verstuurd. Dit alles vanuit een brandweerkazerne die tijdelijk dienst deed als filmstudio.

De Valentijnsvideo’s zijn nu te zien op onze campagnesite. Lees daar ook tips over brandveilig daten. Tot en met 15 maart kan je er zelfs een rookmelder winnen. Voor jezelf, of iemand die je lief is. Want staat niet alleen jíj, maar ook jouw huis in vuur en vlam? Een rookmelder kan je leven redden!

Bekijk alle video's en onze tips om brandveilig te daten!

Delen