VRU nu ook op brandweer.nl

  • Utrecht
  • 04 december 2018

Tot voor kort had de VRU de website vrubrandweer.nl. Vanaf nu zijn ook wij overgestapt naar brandweer.nl/utrecht. Specifieke informatie over VRU brandweer en onze activiteiten is te vinden op www.brandweer.nl/utrecht. Brandveiligheidsinformatie staat op brandweer.nl/brandveiligheid. in de naamgeving blijven we vrubrandweer.nl gebruiken. Je komt dan op de pagina brandweer.nl/utrecht. Uiteraard blijft onze algemene website van de veiligheidsregio www.vru.nl gewoon bestaan.

Help je mee?

Zie je informatie die niet klopt, anders kan of aangevuld moet worden? Dan horen we dat heel graag! Mail naar m.van.daalen@vru.nl.

Waarom doen we dit?

De website vrubrandweer.nl was al een aantal jaar oud. Er moesten op verschillende onderdelen aanpassingen worden gedaan. In de maatschappij vinden constant nieuwe technologische innovaties plaats. Dit vraagt om vernieuwing van onze middelen. Uit onderzoek bleek dat het raadzaam is over te stappen naar brandweer.nl om zo een groter bereik te krijgen voor onze boodschap. Mooie bijkomstigheid is dat brandweer.nl website van het jaar is geworden.

 

Delen