Vragen brandveiligheid? WhatsApp!

  • Utrecht
  • 07 november 2018

Eerste hulp bij vragen over brandveiligheid in en om het huis 
Sta je te koken, vraag je je ineens af wat je moet doen als er vlam in de pan komt? Of: je hebt een rookmelder thuis opgehangen, maar twijfelt of deze goed hangt. Wat nu? Stuur voor persoonlijk advies een WhatsApp-bericht naar VRU brandweer. Onze brandveiligheidsexperts denken graag met je mee en doen er alles aan om je te helpen bij vragen over brandveiligheid in en om het huis.

 

VRU brandweer staat paraat voor brandveiligheidsraad. 

Onze WhatsApp-service is alleen bedoeld voor vragen over brandveiligheid in en om het huis. Het is dus niet bedoeld voor 112 spoedmeldingen. Je kunt de experts van VRU brandweer een WhatsApp-bericht met jouw brandende vraag sturen met jouw vraag en je krijgt tijdens kantoortijden persoonlijk antwoord. In principe eerst via WhatsApp, maar terugbellen of eventueel mailen is ook een optie.

   

VRAAG OVER BRANDVEILIGHEID IN EN OM HET HUIS? APP ´M NAAR: 06 12 95 85 99


Bellen of sms-en is niet mogelijk naar dit nummer. Deze WhatsApp service is uitsluitend bedoeld voor vragen over brandveiligheid in en om het huis. Je krijgt binnen 24 uur reactie. Mocht dit niet lukken, dan ontvang je hierover bericht. Kunnen wij via WhatsApp geen antwoord geven, dan helpen we je wel verder op weg. We versturen geen privacygevoelige informatie via WhatsApp in verband met veiligheid.

 

Lees hier vragen en antwoorden over WhatsApp. Heb je geen WhatsApp? Heb je een vraag waarbij jouw privégegevens noodzakelijk zijn? Of heb je een andere vraag aan VRU brandweer? Neem dan met ons contact op via:

T 088 878 1000 
E voorlichtingvru@vru.nl 

 

Bekijk het privacybeleid van WhatsApp VRU brandweer.

WhatsApp beeld voor intranet introbeeld

Delen